Απαράδεκτοι εκεί στον Βόλο. Μάζεψαν τα νεκρά ψάρια και δεν άφησαν ούτε ένα για το σόου του Στέφανου Κασσελάκη, ούτε ένα δείγμα για το βίντεο που τελικά σήκωσε και στο X και στο οποίο είναι έκδηλη η αμηχανία του.

Οι τόνοι των νεκρών ψαριών περισυνελέγησαν σε μια γιγαντιαία επιχείρηση προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα για την ευρύτερη περιοχή και τους πολίτες. Έτσι, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε δεν βρήκε τίποτα για να βγάλει έστω μια σέλφι. Να ντύσει ένα βιντεάκι εκ των πολλών «βιντεακίων» –που λέει και ο Παύλος Πολάκης– που σηκώνει στο πλαίσιο της εξέχουσας αντιπολιτευτικής του τακτικής.

Οι σκηνές μιλούν από μόνες τους. Σταυρώνει τα χέρια, ακουμπά λυγισμένο το πόδι στο κιγκλίδωμα, γυρίζει την πλάτη στο σημείο που μπήκε ο φράχτης για ν' αποφευχθεί το ενδεχόμενο να βγουν οι τόνοι των νεκρών ψαριών στον Παγασητικό κόλπο. Έτσι αναγκάστηκε να ακούει τους αρμόδιους να του εξηγούν τι έγινε και τον ίδιο να προσφέυγει στην ρητορική του λαϊκισμού.

Αρμόδιοι που πραγματικά δεν κατάλαβαν τι πήγε να κάνει εκεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αφού το μόνο που ψέλλισε ήταν να αποπεμφθούν οι αρμόδιοι. Γνωρίζοντας βέβαια ότι μεταξύ των αρμοδίων είναι και η περιφέρεια, επιχείρησε να τη βγάλει εκτός κάδρου δεδομένου ότι έχει εξυμνήσει τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας και τον έχει στηρίξει –όταν είδε ότι κερδίζει την περιφέρεια στις αυτοδιοικητικές εκλογές– χωρίς φυσικά ο ίδιος να του το είχε ζητήσει.

Όπως και να έχει, εκεί στον Βόλο είναι απαράδεκτοι. Έπρεπε κάτι ν' αφήσουν. Ας το ζητούσε από τον… δήμαρχο.