Σε αυτή τη δήλωση προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτη Πέρκα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN, στους δημοσιογράφους Δημήτρη Καμπουράκη και Παναγιώτη Στάθη. Η συζήτηση αφορούσε την μεταστροφή υπέρ του κεφαλαίου, που έκανε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με αποτέλεσμα τα στελέχη της παλιάς φρουράς, που κατά την ιδεολογία τους ξορκίζουν το κεφάλαιο, να βγάλουν φλύκταινες!

Στο πλαίσιο αυτής της εσωκομματικής σύγκρουσης κλήθηκε να σχολιάσει την χθεσινή δήλωση της Θεοδώρας Τζάκρη, για την οποία σχολίασε ότι «η κυρία Τζάκρη είπε ότι θα μας πάρει τα κεφάλια». Είναι άγνωστο αν οι αποκεφαλισμοί καταδεικνύουν ενότητα στο κόμμα της Κουμουνδούρου. Καλό θα ήταν να μην βιαστούμε να κρίνουμε, μπορεί να προβλέπεται στην εσωκομματική κουλτούρα τους, αφού «παλιά τους τέχνη, κόσκινο». 

Η δήλωση της Πέρκας

Δημήτρης Καμπουράκης: «Εσείς δεν ενοχοποιείτε το κεφάλαιο, όπως είπε χθες ο πρόεδρός σας; Είναι σοβαρό» 

Πέτη Πέρκα: «Είμαι με τη γραμμή του κόμματος, την οποία έχουμε δουλέψει πολλά χρόνια. Οι προγραμματικές μας θέσεις είναι δουλεμένες από γενιές πριν, στα βασικά αυτά θέματα, όπως το κεφάλαιο. Το οποίο έχουμε ενστερνιστεί, για αυτό είμαστε σε αυτό το κόμμα».

Παναγιώτης Στάθης: «Η κυρία Τζάκρη είπε χθες ότι θα χάσει η εσωκομματική αντιπολίτευση».

Πέτη Πέρκα: «Η κυρία Τζάκρη είπε ότι θα μας πάρει τα κεφάλια. Η κυρία Τζάκρη έχει έρθει στο κόμμα μας από ένα άλλο κόμμα. Την καλοδεχτήκαμε -και πολύ καλά κάναμε- αλλά υπάρχουν και αρχές. Υπάρχει και άλλος λόγος. Αν κάποιος ήθελε ένα άλλο κεντρώο κόμμα, μπορούσε να κάνει ένα άλλο δικό του κεντρώο κόμμα». 

Δείτε το στιγμιότυπο