Ανεβάζει τους ήδη υψηλούς τόνους στον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς εν όψει της ανακοίνωσης των Τομεαρχών του κόμματος σήμερα το απόγευμα, στέλνει μήνυμα στους αντιφρονούντες πως «όποιος υπονομεύσει την ενότητα της ΚΟ και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια».

Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι τα στελέχη που πρόσκεινται στην «Ομπρέλα» αλλά και η Έφη Αχτσιόγλου δεν προτίθενται να αναλάβουν συγκεκριμένους τομείς και να είναι μέσα στις επιλογές του Στέφανου Κασσελάκη.

Σε κάθε περίπτωση η τοξικότητα που διοχέτευσε όλα αυτά τα χρόνια στην πολιτική σκηνή και την κοινωνία ο ΣΥΡΙΖΑ, φάινεται να πνίγει ήδη το εσωτερικό του, με τις απειλές, τις στρατηγικές, τις προσωπικές φιλοδοξίες να αποτελούν την κανονικότητά του.

Αναλυτικά ο Στέφανος Κασσελάκης σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Το απόγευμα θα ανακοινωθούν οι Τομεάρχες που θα υπεραμύνονται της αλήθειας στη Βουλή.

Έχω καταβάλει κάθε προσπάθεια η σύνθεση να είναι όσο το δυνατόν ενωτική και διευρυμένη.

Για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος απέναντι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύεται και με ενθαρρύνει:

Όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος.

Και οποία ή οποίος από εσάς ενδιαφέρεται να κατέβει ως υποψήφιος στις επικείμενες Ευρωεκλογές, πρέπει να γραφτεί μέλος του ΣΥΡΙΖΑ στο http://iSyriza.gr . Εκεί χτίζεται ο νέος ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί γεννιούνται τα στελέχη της επόμενης γενιάς.