Τελικά ο Στέφανος Κασσελάκης έχει χιούμορ. Πήγε στον ΣΕΒ για να το δείξει βέβαια αφού δεν εξηγείται αλλιώς τόσο αυτό που είπε για το «κεφάλαιο» όσο και για θέματα επιρροής σε Δικαιοσύνη και Μέσα Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, αφού υποστήριξε πως η Αριστερά δεν δαιμονοποιεί το «κεφάλαιο» κάτι που μάλλον θα πρέπει να το εξηγήσει στους οπαδούς του κόμματος (η ηγεσία του έχει φροντίσει να το στηρίξει βέβαια) προχώρησε ακόμη παραπάνω. Προειδοποίησε μέσα από την ομιλία του στον ΣΕΒ να μην τον προσεγγίσει κανείς για θέματα που αφορούν άσκηση επιρροής στη Δικαιοσύνη και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Και τα είπε αυτά όταν δίπλα του, εκ των στενότερων συνεργατών του, βρίσκεται ο 13-0 Νίκος Παππάς, που έχει καταδικαστεί αμετάκλητα από το Ειδικό Δικαστήριο για επιχείρηση άσκηση επιρροής στα ΜΜΕ μέσω της προσπάθειας δημιουργίας του λεγόμενου ΣΥΡΙΖΑ Channel. Ενώ την ίδια στιγμή είναι αρχηγός του κόμματος που έστησε τη σκευωρία της Novartis για να πλήξει πολιτικούς αντιπάλους.

Υγ.: Καλό θα είναι να ενημερώσει επίσης κάποιος τον Στέφανο Κασσελάκη ότι η καθυστέρηση στην απονομή της Δικαιοσύνης τους πλήττει όλους. Όχι μόνο τον… απλό λαό που αναζητεί δικαιοσύνη αλλά και τους επιχειρηματίες που αδυνατούν να επενδύσουν αναμένοντας δικαστικές αποφάσεις για προσφυγές που αφορούν τις επενδύσεις τους…