Άνω - κάτω έχουν γίνει στο ΠΑΣΟΚ σχετικά με πληροφορίες που διοχετεύθηκαν δεξιά και αριστερά που εμφανίζουν το Νίκο Ανδρουλάκη να αποσύρει την υποψηφιότητα του, σε περίπτωση που η Άννα Διαμαντοπούλου αποφασίσει να είναι υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Από το περιβάλλον του Νίκου Ανδρουλάκη χαρακτηρίζουν « αστεία και υποκινούμενα αυτά τα σενάρια, τονίζοντας με έμφαση ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν θα προχωρούσε ποτέ σε μια τέτοια κίνηση», διαψεύδοντας στην ουσία κάθε τέτοια πληροφορία.

Όσον αφορά τις προθέσεις της κυρίας Αννας Διαμαντοπούλου, βάσει των μέχρι τώρα δηλώσεων της, οι ίδιοι κύκλοι σχολίαζαν με νόημα ότι «Τουλάχιστον σε αυτή την φάση φαίνεται ότι δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια αλλά δείχνει να θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και να επανέλθει στα πράγματα κυρίως οργανωτικά».

Για τις τελικές προθέσεις της πρώην κοινοτικής επιτρόπου, προσθέτουν : «Προφανώς, δεν αποκλείεται τίποτα αλλά δεν υπάρχει αυτή την στιγμή κάτι συγκεκριμένο που να δείχνει ότι η κυρία Διαμαντοπούλου θα είναι υποψήφια».

Από όσο φαίνεται τα… υπόγεια χαρακώματα ξεκίνησαν από νωρίς στο ΠΑΣΟΚ με …. χτυπήματα κάτω από την μέση… Και που να σφίξουν ακόμη περισσότερο οι ζέστες και να προκύψουν και νέοι επίδοξοι μνηστήρες. Όλα δείχνουν ότι έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε ακόμη μέχρι στις εκλογές...