Τον Χάρη Δούκα δίνουν ως νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ οι στοιχηματικές εταιρείες, σύμφωνα με τις αποδόσεις που ανακοίνωσαν μετά τη χθεσινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος για τους τρεις υποψήφιους -τον δήμαρχο αθηναίων, τον Παύλο Γερουλάνο και τον Νίκο Ανδρουλάκη- και χωρίς να έχουν προστεθεί οι υποψηφιότητες της Μιλένας Αποστολάκη και του Μιχάλη Κατρίνη που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Σύμφωνα με τη Stoiximan, η υποψηφιότητα του δημάρχου Αθηναίων παίζεται με απόδοση μόλις 1,45. Δηλαδή αν κάποιος ποντάρει ένα ευρώ και αναδειχθεί νικητής ο Χάρης Δούκας στις εσωκομματικές κάλπες, τότε θα πάρει πίσω 1 ευρώ και 45 λεπτά.

Η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη δίνει απόδοση 3,50, ενώ αυτή του Παύλου Γερουλάνου δίνει 6,00 που είναι και η υψηλότερη.

Τις ίδιες ακριβώς αποδόσεις έχει και η Novibet για τους τρεις υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να προστεθεί και το όνομα της Μιλένας Αποστολάκη, η οποία ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά της αλλά και του Μιχάλη Κατρίνη, ο οποίος ακολούθησε.