Κάλεσμα συμπόρευσης στον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ απευθύνει ο βουλευτής Μανώλης Χριστοδουλάκης ο οποίος κλείνει το κείμενο του με μια προτροπή δύο λέξεων που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας: «Χάρη πάμε;»

«Η ελπίδα θέλει υπέρβαση και επιλογές που ενώνουν δυνάμεις» γράφει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης και τονίζει ότι «δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, δεν έχουμε την πολυτέλεια των προσωπικών εγωισμών, δεν έχουμε το περιθώριο να αναλωνόμαστε σε ατέρμονες και αυτοαναφορικές διεργασίες την ώρα που η κοινωνία αποζητά διέξοδο έκφρασης. Και την ζητά τώρα. Την ζητά από εμάς, αλλά δεν θα μας περιμένει». 

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με την παρέμβασή στηρίζει μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα. «Πιστεύω βαθιά, πως η φωνή και τα "θέλω" της κοινωνίας δεν ορίζονται από τα "εγώ" ή την προσωπική φιλοδοξία. Προσωπικά ήξερα πάντα να την υπερβαίνω. Το ίδιο επιλέγω και τώρα. Γνωρίζοντας, λοιπόν, το βάρος μιας ευθύνης που μοιράζεται, για μένα είναι σαφές ποιο μοντέλο μπορεί να ενώσει δυνάμεις, να μεγαλώσει την παράταξη, να κερδίσει τη ΝΔ, να δώσει διέξοδο διακυβέρνησης σε μία κοινωνία με ανάγκες και προβλήματα. Και τελικά, να δώσει προοπτική νίκης για το μεγάλο ΠΑΣΟΚ που ονειρευόμαστε». γράφει. 

«Χρειαζόμαστε μια γενναία, τολμηρή Αλλαγή. Για την παράταξη, για την πατρίδα! Χάρη, πάμε;», καταλήγει ο Μανώλης Χριστοδουλάκης.

Δείτε την ανάρτηση του: