Άμεση απάντηση έδωσε ο Διονύσης Τεμπονέρας σε όσα έγραψε στα social media τη Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης ο οποίος επιχείρησε να ρίξει σκιές στον Αλέξη Τσίπρα και στον τρόπο που ηγήθηκε κάνοντας λόγο ακόμα και για μαύρο χρήμα στον ΣΥΡΙΖΑ

«Προσωπικά μου είναι αδιανόητο να σκεφτώ ότι υπάρχει υπόνοια ειδικά για ζητήματα ηθικής τάξης που αφορούν την ηγεσία Τσίπρα» είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας στο Action 24 και πρόσθεσε: «Παρατηρώ μηνύματα ανησυχητικής εσωστρέφειας, να κοιτάξουμε έξω και μπροστά όχι πίσω και μέσα. Ο κόσμος ψάχνει συνθέσεις και υπερβάσεις των αντιθέσεων του χθες». 

Ο Διονύσης Τεμπονέρας είπε ότι «όλα αυτά θα πρέπει να διευκρινιστούν και να επεξηγηθούν και αυτό δεν θα γίνει στα πλατό, αλλά στις συνεδριάσεις των οργάνων μας που θα γίνουν το επόμενο διάστημα». 

Τέλος, ο Διονύσης Τεμπονέρας έριξε το γάντι στον Στέφανο Κασσελάκη για το κείμενο της ανάρτησης του. «Προφανώς ως επικεφαλής του κόμματος θα πρέπει να απαντήσει για τα ζητήματα αυτά και για άλλα πολλά, να παρουσιάσει το σχέδιο το οποίο έχει αποτυπώσει σε αδρές γραμμές ενόψει του συνεδρίου . Περίπου τα στέλη του μήνα θυα συνεδριάση η ΚΕ του κόμματος» είπε.