Ένα σαφές μήνυμα στους βουλευτές και τους πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την επόμενη ημέρα τους στο κόμμα και την παραμονή τους στις λίστες του κόμματος όταν θα έρθουν οι εθνικές εκλογές στέλνει ο Στέφανος Κασσελάκης, που φέρεται διατεθειμένος να εφαρμόσει και στην περίπτωση αυτή την τακτική που ακολούθησε στις ευρωεκλογές.

«Ανανέωση σημαίνει: μερικές καριέρες τελειώνουν, μερικές καριέρες αρχίζουν» τονίζει στην ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια προσθέτοντας μάλιστα τη φράση: «C’ est la vie...», δηλαδή έτσι είναι η ζωή. Μάλιστα σημειώνει και τα εξής:

«Σε λίγες μέρες, θα μοιραστώ μαζί σας έναν ηλεκτρονικό σύνδεσμο στον οποίο κάθε μέλος θα μπορεί να δηλώσει το ενδιαφέρον του για αιρετή θέση: Για τα ψηφοδέλτιά μας στις βουλευτικές εκλογές και για την τοπική αυτοδιοίκηση (όπου υστερούμε, δυστυχώς, πολύ).

Θα γνωρίσουμε αυτόν τον νέο κόσμο. Θα του δώσουμε τη δυνατότητα να προσφέρει και να αποκτήσει αναγνωρισιμότητα ώστε να πετύχει στα μελλοντικά μας ψηφοδέλτια. Όχι μόνο στην προκριματική διαδικασία, αλλά βεβαίως και στην εθνική διαδικασία απέναντι στον συντηρητισμό της Δεξιάς.

Συγχρόνως, θα δημιουργήσουμε και μητρώο για όσους δεν επιθυμούν αιρετή θέση, αλλά θα ήθελαν να στελεχώσουν την κυβερνητική δομή την επόμενη μέρα της νίκης μας, να προσφέρουν στη χώρα μας».

Με απλά λόγια, δείχνει από τώρα τον δρόμο της εξόδου σε βουλευτές, πολιτευτές και στελέχη αν και δεν ξεκαθαρίζει φυσικά σε ποιους αναφέρεται. Καλά θα πάει και αυτό…