Μπορεί η Βούλα Κεχαγιά να δήλωσε, με αφορμή τη… λύση σύμβασης του Γιώργου Τσίπρα, ότι «πιστεύω πως δεν θα γίνουν άλλες απολύσεις», όμως ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει να έχει άλλη άποψη. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τη μακροσκελή ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια, όπου μεταξύ άλλων μιλά για «χάος στα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ» δείχνοντας και τις προθέσεις του.

«Δυστυχώς τώρα θα αρχίσει μια επίπονη διαδικασία εξορθολογισμού» τονίζει με έμφαση στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, έχοντας πριν σημειώσει ότι «δυστυχώς παρέλαβα ένα χάος» καθώς και ότι «μπορεί να μην έχουμε οφειλές σε τράπεζες, αλλά έχουμε πολύ μεγάλα ανοίγματα σε προμηθευτές. Ακόμα και από την περίοδο μεταξύ των δυο εκλογικών αναμετρήσεων Μαΐου - Ιουνίου 2023, όταν ήταν ξεκάθαρο το πόσο θα μειωνόταν η κρατική χρηματοδότηση λόγω της συρρίκνωσης του ποσοστού μας».

Το ότι καρφώνει ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα για κακοδιαχείριση στα οικονομικά είναι το ένα σκέλος της ανάρτησης. Το άλλο είναι αυτό που αφορά ενδεχομένως εργαζόμενους στα κομματικά και άλλα γραφεία ίσως και στα κομματικά μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, παρότι πρόσφατα είχε μιλήσει για παράδειγμα για την ιστορικότητα της «Αυγής».

Όπως και να έχει, τα περί επίπονου εξορθολογισμού προκαλούν ήδη αντιδράσεις αλλά και προβληματισμό στο σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ, κομματικό και μη…