«Κάθε σοβαρή καταγγελία για να έχει αξιοπιστία πρέπει να διατυπώνεται και να αναφέρεται στις αρμόδιες Αρχές», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κληθείς -κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών- να σχολιάσει τις αιχμές του Στέφανου Κασσελάκη για παράνομες χρηματοδοτήσεις και μαύρα ταμεία την εποχή Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Έκανε δε σαφές πως «πολιτική μόνο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με εκτόξευση διαφόρων αιτιάσεων δεν έχει κανένα αποτέλεσμα».

«Αν ο κ. Κασσελάκης έχει κάτι περισσότερο, προφανώς πρέπει να το πάει εκεί που ορίζει ο νόμος, που δεν είναι πουθενά αλλού πέραν της Δικαιοσύνης, τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης. Για να συμπληρώσει: «Ούτε πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία σχολιασμού όσων εκτοξεύει ο ίδιος ή άλλα στελέχη του κόμματός του στο πλαίσιο εσωτερικών διενέξεων. Δεν είναι δική μας δουλειά. Αυτό που δεν μπορούμε να προσπεράσουμε είναι ότι από τις ΗΠΑ με τον πιο κυνικό τρόπο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε στους πολίτες ότι τελικά δεν έχουμε πρόγραμμα ελάτε να το φτιάξουμε από την αρχή».

Κληθείς να σχολιάσει δήλωση του Ευάγγελου Αποστολάκη ότι «όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές», ο Παύλος Μαρινάκης επανέλαβε ότι «οι σοβαρές καταγγελίες όταν έχουν βάση γίνονται με τον τρόπο που ορίζει ο νόμος».