Σεισμό στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να προκαλέσει η παραδοχή του βουλευτή Επικρατείας Ευάγγελου Αποστολάκη ότι όλα τα κόμματα έχουν «μαύρα», η οποία ήρθε σε συνέχεια της χθεσινής ανάρτησης του Στέφανου Κασσελάκη για την... καμμένη γη που παρέλαβε από τον προκάτοχό του.

«Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πώς γίνεται, αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός» είπε ο Ευάγγελος Αποστολάκης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» σχολιάζοντας την ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη στην οποία ο νυν πρόεδρος... κατεδάφισε τον Αλέξη Τσίπρα μιλώντας για οικονομικό χάος στο κόμμα, οφειλές σε προμηθευτές και μαύρο χρήμα. 

Παρόλα τα παραπάνω ο Ευάγγελος Αποστολάκης είπε ότι δεν υπάρχει ρήξη μεταξύ Στέφανου Κασσελάκη και Αλέξη Τσίπρα και έστρεψε τα βέλη του εναντίον του Χρήστου Σπίρτζη. «Τεχνηέντως προσπαθεί να περάσει μια εικόνα ότι υπάρχει θέμα πάλι στο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει, δεν αμφισβητείται ο Κασσελάκης» είπε ο βουλευτής Επικρατείας και πρόσθεσε: «Ο καθένας μπορεί να εκφράζει την άποψη του, ο ίδιος πρέπει να πει ότι αφού δεν υποστηρίζει τον πρόεδρο και αφού πιστεύει ότι ο πρόεδρος δεν μπορεί να οδηγήσει την κατάσταση πουθενά να κάνει κάτι ανάλογο με αυτά που λέει... Αν ο κ. Σπίρτζης νομίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι για τον ίδιο πρέπει να πάρει μια απόφαση, δεν είναι ανάγκη να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και να τον διαγράψει. Δεν νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαγράφει κανέναν για τις θέσεις του και για τις απόψεις του».