Όπως έγινε γνωστό από πηγές του Υπουργείου πολιτισμού, η άδεια στην οποία βασίστηκε η κατασκευή της «πισίνας των Σπετσών» του Στέφανου Κασσελάκη, είναι τελικά για... σηπτική δεξαμενή! Δηλαδή για βόθρο. Σαφώς θα μπορούσε κανείς να κάνει την προφανή κριτική περί της νομιμότητας, αλλά ίσως να είναι καλύτερο να γίνουν τα πάντα προκειμένου να τη διατηρήσει, για σημειολογικούς λόγους. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ταιριαστός παραλληλισμός από τον συγκεκριμένο, ακόμη κι αν το σύμπαν ολόκληρο επεδίωκε να κάνει πλάκα στον Στέφανο Κασσελάκη. Και το καλύτερο όλων; Το κατάφερε μόνος του! Εύγε, Στέφανε! Σου βγάζουμε όλα τα καπέλα της Γης!

Η στήριξη στον Νίκο Παππά

Όπως είπε νωρίτερα στο Mega ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας, δεν τίθεται απολύτως κανένα θέμα διαγραφής του Νίκου Παππά. Και γιατί να τεθεί άλλωστε; Σε ένα κόμμα, του οποίου ο πρόεδρος δεν έχει απολύτως κανέναν ενδοιασμό και φτιάχνει παρανόμως την πισίνα του με άδεια σηπτικής δεξαμενής, ο Νίκος Παππάς αποδεικνύεται απολύτως ταιριαστό πολιτικό στέλεχος. Εάν δε, τον καλέσει για καμιά βουτιά στην... πισίνα, εκεί ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει κάνει τον απόλυτο «ρούμπο»! Πάντως, η αφωνία του Στέφανου Κασσελάκη για το χθεσινό σοκαριστικό ηχητικό με τα «πεϊνιρλί» του Νίκου Παππά, αποδίδεται σε έλλειψη σήματος επάνω στο κανό που κωπηλατεί (βλ. σχετικό βίντεο στο τέλος του άρθρου). Μόλις πιάσει στεριά, είναι βέβαιο ότι θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους!

Επιμένει η Ζωρζέτα Λάλη για την έδρα του Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν πρόκειται να παραιτηθεί της έδρας η Ζωρζέτα Λάλη, προκειμένου να πάρει την βουλευτική έδρα ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με νέα δήλωσή της, στην οποία εκτός των άλλων, καταγγέλλει ότι απειλήθηκε. Συγκεκριμένα η κυρία Λάλη είπε ότι «όπως δήλωσα και τον περασμένο Μάρτιο, αν συντρέξουν οι συνταγματικές προϋποθέσεις, έχω σκοπό να τιμήσω την εμπιστοσύνη των εκλογέων στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στο οποίο συμμετείχα, από τα έδρανα της Βουλής. Επ’ ευκαιρία να σας πω ότι έλαβα, καθώς και η οικογένειά μου, απ’ ευθείας απειλή από τον κ. Νικόλαο Αυλιανό γιατί δεν δίνω την έδρα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Το έγραψε επώνυμα και με φωτογραφία στο site της ηλεκτρονικής Αυγής την περασμένη Τρίτη και όταν τον έψαξα στο FB διαφημίζει τις κυνηγετικές του ικανότητες, άρα οπλοφορεί. Θα έπρεπε η Αυγή και ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πιο προσεκτικοί στα όσα δημοσιοποιούν». Εκείνο που θα συμβουλεύαμε την κυρία Λάλη, είναι ότι αν την ειδοποιήσουν από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι της στέλνουν δώρο «πεϊνιρλι» για να τη γλυκάνουν, μάλλον θα πρέπει να καλέσει επειγόντως πυροτεχνουργό. Διότι αν δεν είναι «πεϊνιρλι» από φούρνο, αλλά από εκείνα του Νίκου Παππά...

Όλα του γάμου δύσκολα...

Με τούτα και με εκείνα, πλησιάζει και το τριήμερο γαμήλιο πάρτι του Στέφανου Κασσελάκη -μιας και έχει δηλωθεί ο γάμος που είχε κάνει το 2023 με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ στις ΗΠΑ- και ίσως για αυτό να μην θέλει να «χαλάσει τη ζαχαρένια του» ο πρόεδρος Στέφανος, με τα προβλήματα του ΣΥΡΙΖΑ. Και για αυτό προφανώς, προτιμά να κωπηλατεί και να προσποιείται ότι «δεν είχε το κινητό του εύκαιρο», παρά να αντιμετωπίσει ένα κόμμα που ομοιάζει με καζάνι που βράζει εναντίον του, το οποίο θα ξεκινήσει να ξεχειλίζει τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου, με αφορμή το πειθαρχικό του Χρήστου Σπίρτζη. Κι ενώ μπορεί να κωπηλατεί ανέμελος στις παραλίες των Σπετσών, στην πραγματικότητα κωπηλατεί σε μια... σηπτική δεξαμενή που ξεχειλίζει. Τράβα κουπί, Στέφανε! Τράβα κουπί!

Δείτε τον Στέφανο Κασσελάκη να κωπηλατεί αμέριμνος