Ο Χάρης Μαμουλάκης δυσκολεύτηκε να πει μια καλή κουβέντα για τον Στέφανο Κασσελάκη και, αντίθετα, ξεκαθάρισε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας» ανοίγοντας άλλο ένα μέτωπο στον άγριο πόλεμο που εξελίσσεται στην Κουμουνδούρου.

Σε συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1» ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρωτήθηκε για το θέμα των ημερών και απάντησε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι τέτοιο το αποτύπωμά του στον προοδευτικό χώρο και δη στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που δεν χωράει ερωτηματικό». Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο εκλεγμένος πρόεδρός μας που έδωσε τη μάχη, έδωσε όλο του τον εαυτό του προεκλογικά, με τα λάθη και τις παραλείψεις αλλά και τα πολλά θετικά, με την εξωστρέφεια που μας βοήθησε αναμφίβολα και από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνεται. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ζήτημα από τον Στέφανο Κασσελάκη εναντίον του Αλέξη Τσίπρα. Τουναντίον. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που πολύ σύντομα θα διαφανεί». 

Ο Χάρης Μαμουλάκης απέρριψε τα περί μαύρου χρήματος στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια. «Αν υπήρχαν, δεν θα βρισκόμασταν σε αυτή τη δύσκολη δημοσιονομική μέγγενη» είπε.