Δεν είναι μόνος «αδιαμεσολάβητος». Δεν είναι μόνο «αντισυστημικός». Έχει και άλλα «άλφα», ένα από τα οποία αποκαλύφθηκε την Τρίτη. Είναι και… απροειδοποίητος, αφού όπως ο ίδιος και η ομάδα του υποστηρίζουν πραγματοποίησε «απροειδοποίητη» περιοδεία σε Αμφιλοχία και Αγρίνιο. Τι κι αν από την προηγούμενη ημέρα, σύμφωνα με όσα γράφουν τοπικά μέσα, αναζητούσαν χώρο στο Αγρίνιο για συνέντευξη που θα έδινε ο Στέφανος Κασσελάκης. Αυτός πήγε… απροειδοποίητα.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να πουλήσει ένα αφήγημα. Απλά δεν το έχει φτιάξει ακόμη. Έτσι επιλέγει να κάνει κινήσεις που να προκαλούν επικοινωνιακό γκελ και αφού δεν καταφέρνει ούτε αυτό, το βγάζει προς τα έξω μόνος του. Τώρα δίπλα στην «αδιαμεσολάβητη» επαφή με τους πολίτες κολλάει και την «απροειδοποίητη». Υποστηρίζει πως έτσι έδρασε σε Αμφιλοχία και Αγρίνιο. Απλά τα στελέχη των τοπικών έτυχε να είναι εκεί τριγύρω.

Το πλέον καταπληκτικό, εφόσον ως πληροφορία ισχύει, είναι το γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της… απροειδοποίητης παρουσίας του, έδωσε συνέντευξη. Ο χώρος επιλέχθηκε και είναι η Δημοτική Πινακοθήκη που φιλοξενεί την έκθεση «Ο Τόπος του Φωτός» και αφορά μοντέρνα ελληνική ζωγραφική από τη Συλλογή Έργων Τέχνης της Βουλής των Ελλήνων.

Και κάτι ακόμη. Όπως γράφουν τοπικά μέσα, εξετάσθηκαν και άλλοι χώροι. Αλλά κανείς δεν πήρε χαμπάρι.