Με την υπόσχεση ότι ο ίδιος και ο σύζυγός του θα μείνουν «για πάντα» στην Ελλάδα έκλεισε ο Στέφανος Κασσελάκης τη συνέντευξή του στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα, σήμερα το πρωί. Είχε προηγηθεί η εμφάνισή του στο στούντιο με το τραγούδι «Αθήνα μου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, το οποίο επέλεξε ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια κίνηση να προλάβει την ερώτηση που ήταν σίγουρος ότι θα του έκανε ο παρουσιαστής για το σπίτι που σκέφτεται να αγοράσει στην πόλη μαζί με τον συζυγό του, Τάιλερ, όπως αποκάλυψε ο τελευταίος.

Βέβαια αυτά είναι πολύ «lifestyle» ζητήματα που δε συνάδουν με τις προθέσεις και τον τρόπο ζωής του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος από το πρωί που ξυπνάει σκέφτεται πως θα κάνει τη ζωή των άλλων καλύτερη. Τον εν λόγω στόχο ζωής τον εμπλουτίζει ενίοτε και με ολίγη τεκίλα που είναι το αγαπημένο ποτό του ίδιου και του Τάιλερ, με σολομό που μάλλον ο σύζυγός του τον μαγειρεύει καλύτερα, με netflix και γενικά με τηλεόραση, αλλά και με φίλους που συνηθίζουν να βλέπουν τα βράδια, γιατί είναι και οι δύο πολύ κοινωνικοί, όπως μας είπε. Μεγάλη του αγάπη είναι η  φύση, και για τον λόγο αυτό θα πάει μερικές μερούλες στην Αρκαδία, αλλά και το τρέξιμο, το οποίο τώρα που είναι αφοσιωμένος στο να σώσει την κοινωνία το έχει λίγο παραμελήσει και του λείπει πολύ.

Κι επειδή στον Στέφανο και στον Τάιλερ αρέσει η φύση ο γάμος θα γίνει εκτός Αθηνών, το Καλοκαίρι, όπως μας ενημέρωσε. Μας ενημέρωσε επίσης ότι όταν αποφάσισε να κατέβει για πρόεδρος – εννοείται – ότι ρώτησε τον Τάιλερ. «Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε, εκείνος θεωρούσε ότι θα κέρδιζα, εγώ ότι θα πήγαινα καλά. Μετά την ανακοίνωσή μου έλεγα ότι θα κερδίσω. Δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου εκείνος θεωρούσε οτι θα κέρδιζα. Γι’ αυτό είπε ότι ήδη είχαμε αποφασίσει να μείνουμε 10 χρόνια στην Ελλάδα. Τώρα που είμαι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μείνουμε για πάντα», είπε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, τέλος, δεν είναι μόνο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θα γίνει πρωθυπουργός με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε με σιγουριά, γιατί -ανάμεσα σε άλλα, είναι και «σκληρό καρύδι»- είναι και του λιμανιού και του σαλονιού, ε και βρίζει και λίγο.