Ο Στέφανος Κασσελάκης ξαναχτύπησε με δηλώσεις από τα Χανιά στην κάμερα του Mega, την ώρα που ο ίδιος έχει ζητήσει να μην πλησιάζουν οι κάμερες και να μην τον ενοχλήσουν στο πλαίσιο των ιδιωτικών στιγμών για τις εκδηλώσεις της ανανέωσης των όρκων του γάμου του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Ξαναχτύπησε όμως για συγκεκριμένους λόγους, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά της εσωκομματικής σύγκρουσης με καρφιά για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Σωκράτη Φάμελλο αλλά και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τους οποίους μια ακόμη φορά αντιμετώπισε με υποτιμητικό τρόπο. Αντιθέτως, επέλεξε να στηρίξει τον Παύλο Πολάκη για τα μάτια του οποίου διαγράφει την Αθηνά Λινού, από την οποία ζητεί να παραδώσει την έδρα της, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν κενά και γκρίζα σημεία στις δραστηριότητές της.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης άφησε σαφείς αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή το θέμα της Αθηνάς Λινού, λέγοντας ότι δεν θα μπει σε λεπτομέρειες, «υπάρχουν όμως πράγματα που έπρεπε να διερευνηθούν πριν ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο», για να προσθέσει ότι αυτό πρέπει να γίνει μάθημα για όλον τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήταν αυτός που έβαλε στο ψηφοδέλτιο την Αθηνά Λινού, ενώ ήταν και το πρόσωπο που είχε προτείνει ως υπουργό Υγείας εν μέσω πανδημίας όταν ζητούσε από την κυβέρνηση να υπάρξει υπουργός κοινής… αποδοχής.

Για τον Σωκράτη Φάμελλο επιφύλαξε ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε την Τετάρτη ότι δεν είχε ενημερωθεί για τις προθέσεις του προέδρου του κόμματος για το πρόσωπό του, όμως ο Στέφανος Κασσελάκης υποστήριξε πως τη συζήτηση «την είχαμε κάνει πριν από έναν μήνα».

Μεγαλοπρεπές και το άδειασμα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Ουδείς αναντικατάστατος είπε για να προσθέσει το θέμα δεν είναι οι βουλευτές. Κλείνοντας μάλιστα έριξε το γάντι δηλώνοντας «εάν αμφιβάλλουν για τη στήριξη που έχω από τη βάση ας με προκαλέσουν».

Πριν όμως έκλεισε το μάτι στον Παύλο Πολάκη τον οποίο παρακαλεί ουσιαστικά να μην ταχθεί εναντίον του αφού πέραν του αδειάσματος της Αθηνάς Λινού εγκάλεσε και τον πρόεδρο της Βουλής υποστηρίζοντας πως πρέπει να ζητήσει συγγνώμη απο τον αψύ Κρητικό...