Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι γνωστός για τις lifestyle επιλογές του και γενικά για τις κινήσεις του που δεν θυμίζουν σε τίποτα πολιτικό αλλά κάποιον celebrity ή influencer των social media που επιζητά διακαώς προβολή. Έτσι με ακόμη ένα περιστατικό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφερε σε μεγάλη αμηχανία τους συνεργάτες του.

Επισκεπτόμενος κατάστημα γνωστής αλυσίδας καλλυντικών στο Ηράκλειο Κρήτης, ο Στέφανος Κασσελάκης αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση μιας έμπειρης μακιγιέζ να του περιποιηθεί το πρόσωπο με λίγο μακιγιάζ. Έτσι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αφέθηκε να περιποιηθεί και να «φωτίσει» το πρόσωπό του η υπάλληλος του καταστήματος. Με τα κινητά να καταγράφουν το σκηνή, ο Στέφανος Κασσελάκης έδειχνε να το απολαμβάνει, ενώ συνέστησε στις υπόλοιπες υπαλλήλους του καταστήματος να σταματήσουν τα «πειράγματα» προς τη μακιγιέζ για να ολοκληρώσει το makeup.

Φυσικά αυτό έφερε μεγάλη αμηχανία στους συνεργάτες που το συνόδευαν. Μάλιστα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Χάρης Μαμουλάκης, που παρακολουθούσε τη σκηνή με χαμόγελο που «έκρυβε» την αμηχανία του, του είπε «πρόεδρε έμπλεξες», ο Στέφανος Κασσελάκης του απάντησε: «Δεν έμπλεξα εγώ, Χάρη, εσύ έμπλεξες. Κατάλαβες;». Η συνοδεία του Στέφανου Κασσελάκη κοιτούσε αποσβολωμενη τον πρόεδρο να βάφεται δημοσίως για να φωτίσει το πρόσωπο του, ο οποίος δείχνει να απολαμβάνει την περιποίηση ενώ λίγο μετά αγκάλιασε την μακιγιέζ και έφυγε χαμογελαστός. Είναι βέβαιο ότι δεν έχουμε δει ακόμη τίποτα από τον Στέφανο που θέλει να παρουσιάσει το απολιτικ lifestyle των πρωινάδικων ως πολιτική άποψη.

Ακολουθεί βίντεο από το στιγμιότυπο όπως το κατέγραψε το newsbomb.gr: