Φαίνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στο δικό του κόσμο στην περιοδεία του στην Κρήτη, καθώς όχι μόνο αντιγράφει τις φράσεις του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά είδε και λαοθάλασσα σε συγκέντρωση... 100 ατόμων στο Ηράκλειο!

Αυτές τις ημέρες ο Στέφανος Κασσελάκης περιοδεύει στη Κρήτη, όπου μεταξύ άλλων έκανε και βόλτα με το φουσκωτό έως την Γαύδο, βγάζοντας φυσικά τις κατάλληλες φωτογραφίες για τα social media. Μετά από μια καταστροφική συγκέντρωση στην γενέτειρα του Παύλου Πολάκη, τα Χανιά, όπου μάζεψε με το ζόρι 80 άτομα, συνέχισε σήμερα σε Λασίθι και Ηράκλειο. Μάλιστα στο Ηράκλειο κατάφερε να μαζέψει λίγα περισσότερα άτομα, γύρω στα 100 και τότε τον έπιασε οίστρος, αντιγράφοντας γεμάτο εγωπάθεια τον Ανδρέα Παπανδρέου και μιλώντας για... ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω. Χρησιμοποιώντας λοιπόν τη φράση του Ανδρέα Παπανδρέου στην Κρήτη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «ο αγώνας μας έχει αρχίσει, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Έχουμε μήνυμα, έχουμε κίνημα». Εδώ να υπενθυμίσουμε ότι την ίδια φράση είχε χρησιμοποιήσει και ο Αλέξης Τσίπρας το 2022 στο Αγρίνιο, αναφέροντας ότι το ποτάμι δε γυρίζει πίσω και σύντομα θα... ρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με την γνωστή κατάληξη.

Έπειτα ο Στέφανος Κασσελάκης συνέχισε τη βόλτα του στο Ηράκλειο, αναπαράγοντας τα fake news της εποχής του Αλέξη Τσίπρα, όπως ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άφησε... 37 δις στα ταμεία, ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει κράτος δικαίου και φυσικά επανέλαβε αρκετές φορές την λέξη «Τέμπη», καθώς η πολιτική εκμετάλλευση του τραγικού αυτού γεγονότος έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Από δίπλα του είχε πιστό οδηγό τον Ευάγγελο Αποστολάκη, ο οποίος σε κάθε ομιλία στεκόταν ακριβώς πίσω από τον πρόεδρο και τον διόρθωνε ψιθυριστά, κάθε φορά που ο Στέφανος Κασσελάκης επιδείκνυε την πολιτική του ένδεια. Τουλάχιστον έβγαλε ωραίες φωτογραφίες με τον Τάιλερ και τους τουρίστες.

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση του ΣΥΡΙΖΑ: