Μια εφ’ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Έφη Παπαθεοδώρου, το πρωινό του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων η αγαπητή ηθοποιός μίλησε και για τον ΣΥΡΙΖΑ, αντιδρώντας πολύ έντονα προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη!

Πιο συγκεκριμένα η Έφη Παπαθεοδώρου μίλησε για την υποψηφιότητα που είχε θέσει παλαιότερα με τον ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα το 2015, λέγοντας ότι μετάνιωσε και ντρέπεται για τους αγώνες που έδωσε για το κόμμα. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχω σιχαθεί και έχω μουτζώσει, να το πω ευθέως, γιατί ντρόπιασαν μια μεγάλη προσπάθεια και έναν μεγάλο αγώνα. Ασ’ το, δεν συγχωρώ με τίποτα τέτοια πράγματα! Έχω μισήσει ανθρώπους, που εγώ δεν μίσησα ποτέ στη ζωή μου, γιατί ξαφνικά τα ιερά και τα όσια τα φτύνουν και τα πατάνε».

Ο Κασσελάκης είναι αχυράνθρωπος


Όταν ο ρεπόρτερ ρώτησε την γνωστή ηθοποιό για τον νυν αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, η ηθοποιός ήταν κατηγορηματικά και αντέδρασε έντονα. Η Έφη Παπαθεοδώρου αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη ως αχυράνθρωπο, εννοώντας ότι κάποιοι τον έφεραν ξαφνικά από τις ΗΠΑ, δίχως να έχει καμία σχέση με την ελληνική πραγματικά, για να επιβάλλουν στους Έλληνες τις δικές τους πολιτικές επιθυμίες. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Μην μου αναφέρεις και το όνομα! Με συγχωρείς πάρα πολύ, για αχυρανθρώπους δεν θέλω να μιλάω ούτε να βλέπω. Δεν θέλω, μην μου μιλάς για αυτό το άτομο». Φυσικά οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο και βλέπουν πως και γιατί ήρθε στα ξαφνικά ο Στέφανος Κασσελάκης στην ελληνική πολιτική σκηνή.