Τα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα χαράτσια που θα επιβάλουν προκειμένου να καλύψουν κάποια από αυτά που υπόσχονται με τα προγράμματά τους, προκαλούν αντιδράσεις. Το τρολάρισμα του Γιώργου Φλωρίδη χαρακτηριστικό.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ επιδίδονται σε έναν «μεγάλο φορομπηχτικό συναγωνισμό» και μάλιστα αυτό γίνεται «παντού». Και καταλήγει ο Γιώργος Φλωρίδης με αυτό που σκέφτονται πλέον οι περισσότεροι πολίτες. «Φανταστείτε να γινόταν και η προοδευτική κυβέρνηση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτά που λαμβάνουν χώρα (και έρχονται να προστεθούν σε αυτά που ο Γιώργος Κατρούγκαλος είχε αποκαλύψει και τελικά είναι ο μόνος που την… πλήρωσε) προκαλούν ερωτήματα αφού γίνεται λόγος για χαράτσια στα υπερέσοδα επιχειρήσεων αλλά και «ενίσχυση» του ΕΝΦΙΑ, μεταξύ άλλων.

Ερωτήματα τόσο αναφορικά με το τι πραγματικά σχεδίαζαν τα δύο κόμματα όσο και για το πού στηρίζονται τα προγράμματά τους, που μάλιστα αρνούνται να κοστολογηθούν αφού όπως είπε και ο Αλέξης Τσίπρας αυτό θα ήταν… υποτιμητικό.