Οι κινήσεις του… ηγέτη όλο και δημιουργούν θέματα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά την «είσοδο» Μαραντζίδη, οι πληροφορίες θέλουν να συνεργάζεται με την Κουμουνδούρου και ο παλιός στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ως επικεφαλής του τομέα των social media. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Παπαχατζή, τον οποίο εισηγήθηκε ο Νίκος Μαραντζίδης.

Και μόνο η φημολογία της παρουσίας του συγκεκριμένου δημιούργησε εκρηκτικό κλίμα μεταξύ των γνωστών πια «τρολ» της Κουμουνδούρου, που δεν θέλουν στα πόδια τους κανέναν μη δικό τους.

Τα καρφώματα λοιπόν άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν για συνεργάτες «του ΓΑΠ των μνημονίων», λες και ο Τσίπρας ήταν ο… ορισμός του αντιμνημονιακού αγώνα.

Υπάρχει κάτι πάντως που έχει τη δική του ξεχωριστή σημασία.

Οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στη Διακομματική Επιτροπή συμφώνησαν για μια νέα τηλεμαχία, ζητώντας όμως να μην είναι η σύνθεση των πολιτικών αρχηγών των πρώτων εκλογών –για να είμαστε δίκαιοι συμφώνησαν και τα άλλα κόμματα–, αφού το ΜέΡΑ25 δεν μπόρεσε να εισέλθει στη Βουλή, παρότι ήταν κοινοβουλευτικό κόμμα την προηγούμενη περίοδο.

Από το παραπάνω συνάγεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τη μονοκρατορία του συγκεκριμένου χώρου, εκτός ΚΚΕ, ξορκίζοντας παράλληλα το ενδεχόμενο στη νέα Βουλή να συμμετέχει και η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου –όλες οι μετρήσεις δείχνουν το κόμμα της εντός Βουλής–, αφού, πέραν όλων των άλλων χαρακτηριστικών που θα έχει, με βάση τα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών, ενδέχεται η Κοινοβουλευτική του Ομάδα να απαρτίζεται εξ ολοκλήρου από γυναίκες!