Ο Νίκος Μωραΐτης σχολιάζει τα τεκταινόμενα στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο. Μάλιστα ο γνωστός στιχουργός υποστηρίζει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης τα έκανε όλα λάθος και τώρα είναι πρόεδρος υπό προθεσμία.

Με μια σειρά από αναρτήσεις του στο «Χ» ο στιχουργός, ο οποίος είναι υποστηρικτής του Στεφάνου Κασσελάκη, γράφει για όσα ο ίδιος κατάλαβε από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε την ευκαιρία να ξεφορτωθεί από το κόμμα όσους τον αμφισβητούν, ωστόσο τα έκανε όλα λάθος, με αποτέλεσμα να είναι πρόεδρος υπό προθεσμία μέχρι τις ευρωεκλογές. Άλλωστε του θύμισε και τα λόγια του Πολάκη, ο οποίος τον προειδοποίησε ότι κανένας δεν παίρνει λευκή επιταγή και όλοι θα κριθούν στις ευρωεκλογές. Μάλιστα τόνισε ότι πλέον ο Στέφανος Κασσελάκης θα είναι έρμαιο του κάθε στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να τον πριονίσει ενώ σε άλλη του ανάρτηση επιτίθεται στον Χρήστο Σπίρτζη που κατακρίνει τον Κασσελάκη, λέγοντας ότι πλέον θα είναι έρμαιο του κάθε «πολιτικού απόπατου».

Σε άλλη ανάρτηση του ο γνωστός στιχουργός αναφέρει εμφατικά: «Πώς σε παγίδευσαν έτσι, Κασσελάκη;». Σύμφωνα με τον ίδιο το συνέδριο κατάφεραν να το πάρουν ο Νίκος Παππάς, ο Παύλος Πολάκης και ο Σωκράτης Φάμελλος και μετά τις ευρωεκλογές θα του πάρουν και το κόμμα. Τέλος, τον Αλέξη Τσίπρα τον συμβούλευσε να αλλάξει συμβούλους, ενώ σε άλλη του ανάρτηση γράφει ότι με όλα αυτά που γίνονται στον ΣΥΡΙΖΑ, οι προοδευτικοί πολίτες δεν ξέρουν τι να ψηφίσουν. 

Ακολουθούν οι σχετικές αναρτήσεις: