Ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται πως δεν κατάλαβε ότι το κόμμα του είναι στα πρόθυρα να βιώσει δεύτερη διάσπαση σε λίγους μήνες ενώ ο ίδιος τελεί πρόεδρος υπό προθεσμία ως τις ευρωεκλογές. Έτσι μετά τις πρωτοφανείς εσωκομματικές έριδες και διαμάχες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους βουλευτές του για... βραδινή έξοδο.

Πιο συγκεκριμένα, με πρόσκλησή του ο Στέφανος Κασσελάκης καλεί τους βουλευτές του κόμματος μετά τη λήξη του συνεδρίου για ποτό στις 20:30 στο γνωστό μπαρ Kuko’s The bar στο κέντρο της Αθήνας. Φυσικά ξεχνά ο Στέφανος ότι η συνάντηση γνωριμίας στις Σπέτσες κατέληξε σε φιάσκο, όπως μαρτυρούν τα αποτελέσματα του συνεδρίου, ωστόσο επιμένει στις χαλαρές εξόδους και στα to know us better πάρτι. Είναι ξεκάθαρο ότι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προτιμά τις lifestyle εξόδους από τα συνέδρια και τις βαριές πολιτικές συζητήσεις, παρά τη θέση του.

Ενδιαφέρον θα έχει ποιοι βουλευτές θα παραβρεθούν στη συνάντηση και αυτό διότι πολλοί εξ αυτών ήταν υπέρ των εκλογών για την ψήφιση νέου αρχηγού. Θα πάει άραγε και η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία δεν είχε πάει στις Σπέτσες; Τι θα πράξουν οι υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα; Όπως και να έχει, στον ΣΥΡΙΖΑ το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι να πιουν λίγο αλκοόλ, μπας και ξεχάσουν τις έγνοιες τους.