Με μια ανάρτηση υποστηρικτική, εν μέρει, προς τονΣτέφανο Κασσελάκη, που όμως παρομοιάζει σαν την… Κοκκινοσκουφίτσα στο δάσος αποδίδοντάς του μέχρι και άγνοια κινδύνου, και με βολές κατά πάντων, ο Νίκος Μωραΐτης, ο στιχουργός που συνέδεσε τ' όνομά του με μια πλήρη στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, βάλλει κατά πάντων. Ακόμη και κατά του πρώην -«τέως» σύμφωνα με τον διάδοχό του- προέδρου του κόμματος, τον οποίο στήριξε χωρίς κανέναν αστερίσκο στο παρελθόν.

Η ανάρτησή του τα έχει όλα. Υπενθυμίζει ποιος -κατά τη γνώμη του πάντα- είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Του πλέκει το εγκώμιο, αλλά στη συνέχεια χαρακτηρίζει απογοητευτική τη στάση του με αφορμή την προτροπή για νέες εσωκομματικές εκλογές. Μάλιστα υποστηρίζει πως έκανε το χατίρι των συνεργατών του και έγινε έτσι η φωνή τους κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Δεν σταματά εκεί. Υποστηρίζει επίσης ότι ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να βάλει στη θέση του νυν προέδρου «τη θεία από το χωριό», χαρακτηρισμό με τον οποίο περιγράφει την Όλγα Γεροβασίλη, η οποία όπως αναφέρει «ξέρουμε ότι δεν πάει ούτε μέχρι το περίπτερο χωρίς να ρωτήσει τον Τσίπρα».

Γράφει και άλλα πολλά. Χαρακτηρίζει τον Κασσελάκη σταρ του Χόλιγουντ με επικοινωνιακό χάρισμα, που όμως δεν καταλαβαίνει από πολιτική, ούτε και κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη στο Συνέδριο. Κάνει λόγο για τρικυμία εν κρανίω και θέτει το ερώτημα: «Ένας άπειρος πολιτικός σταρ που πάει με τέτοιους συνεργάτες, σαν την Κοκκινοσκουφίτσα στο δάσος, πόσο μπορεί να αντέξει;»

Για να καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συντριβεί στις ευρωεκλογές, φροντίζοντας όμως να επιρρίψει την ευθύνη για το αναμενόμενο δυσμενές αποτέλεσμα σε όλους πλην Κασσελάκη.