Στριμωγμένος στη γωνία ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επί οκτώ μήνες δεν έχει παρουσιάσει το πόθεν έσχες προκειμένου να γνωρίζουν όλοι την περιουσιακή και οικονομική του κατάσταση όπως προβλέπει και ο νόμος μετά την πίεση που του ασκήθηκε προχωρεί σε αναρτήσεις που δεν βγάζουν κανένα νόημα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης υποστηρίζει ότι θα παρουσιάσει στη Θεσσαλονίκη, κατά την προεκλογική του ομιλία, το πόθεν έσχες που επί σειρά μηνών απέφευγε έχοντας και την πρωτοτυπία να παραβαίνει και τον νόμο που προβλέπει μεταξύ άλλων ότι οι πολιτικοί δεν δύναται να έχουν συμμετοχή σε εταιρείες αλλοδαπής. Νόμο που ο Αλέξης Τσίπρας έφερε ως πρωθυπουργός και ψήφισε στη Βουλή.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε την Κυριακή στη διακαναλική του συνέντευξη στο πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη και στη στάση που τηρεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τη μια έλεγε ότι θα το καταθέσει πριν τις ευρωεκλογές και την άλλη ότι έχει περιθώριο έως την 30ή Ιουνίου.

Λίγη ώρα μετά ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωνε ότι θα το καταθέσει τη Δεύτερη κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. Πώς θα γίνει αυτό ουδείς γνωρίζει. Το πόθεν έσχες έχει συγκεκριμένες προβλέψεις, προϋποθέτει συγκεκριμένα στοιχεία και δεν έχει σχέση με τις φορολογικές δηλώσεις που καταθέτουν οι, βάσει του νόμου, υπόχρεοι. Αυτό προκειμένου να είναι σαφές το τι πρέπει να παρουσιάσει το βράδυ.

Και δεν πρέπει να ξεχάσεις και τα περιουσιακά και οικονομικά στοιχεία του συζύγου. Και πάλι δεν μιλάμε για φορολογικές δηλώσεις για να είμαστε συγκεκριμένοι.

Ενώ έχουν προηγηθεί πάντως τα παραπάνω ο Στέφανος Κασσελάκης προέβη σε αναρτήσεις χωρίς ειρμό χωρίς αρχή μέση και τέλος κάνοντας εμφανή τον εκνευρισμό του. Το αστείο είναι πως επιχειρεί να δημιουργήσει ένα είδος αντισταθμίσματος αφού μιλά για τα περιουσιακά στοιχεία του πρωθυπουργού που έχουν ελεγχθεί και μάλιστα και από τις αρμόδιες αρχές επί κυβερνήσεων Αλέξη Τσίπρα.

Το μόνο καλό είναι ότι σταμάτησε να μιλά για 42 διαμερίσματα ή για δεκάδες διαμερίσματα και να αναφέρει 42 ακίνητα που όσοι κάνουν δηλώσεις πόθεν έσχες γνωρίζουν ότι αφορά ακόμη και συμμετοχές σε αγροτεμάχια.

Η σημερινή του ανάρτηση πάντως είναι ακόμη πιο… περίεργη αφού φτάνει σε σημείο να απειλεί τον πρωθυπουργό με… εκπλήξεις. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

«Ενημερώνω τον πρωθυπουργό των ψεμάτων ότι η προθεσμία για την υποβολή του πόθεν έσχες μου είναι η 1η Ιουλίου. Είναι προσωπική μου επιλογή να παρουσιάσω στους πολίτες τα πλήρη περιουσιακά μου στοιχεία πριν από τις ευρωεκλογές. Ας περιμένει λίγες ώρες, ως την ομιλία της Θεσσαλονίκης. Η βραδιά που έχει εκπλήξεις και για τον ίδιο.
Υγ.: Τοξικότητα = Εισαγόμενος πρόεδρος, προδοσία, βδέλλες, εθνική εξαίρεση, ανθρωπάκια, κάφροι. Λεξιλόγιο συνυφασμένο με τον ίδιο και τους υπουργούς του».

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε…