Δεν είναι απλά πολύ αριστερός, είναι πάρα πολύ αριστερός ο Στέφανος Σκέτος-Κασσελάκης. Και προκειμένου να νικήσει η δημοκρατία κόντρα στη «χούντα της αριστεράς» ξεκίνησε τη δική του μεγάλη… πορεία.

Σαν άλλος Μάο Τσε Τουνγκ ο Στέφανος Σκέτος-Κασσελάκης –και ο Κινέζος ηγέτης ως Μάο σκέτο έμεινε στην ιστορία άλλωστε– ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Διαδίκτυο ότι «η πορεία ξεκίνησε! Έδεσσα Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Θεσσαλονίκη. Σε τέσσερις νομούς, μια κοινή ανησυχία. Να νικήσει η Δημοκρατία στο κόμμα μας».

Κάπως έτσι ξεκίνησε και ο Μάο. Εντάξει, διαφορετικές οι αποστάσεις, η Κίνα είναι αχανής χώρα, αλλά και αυτός με τον κόκκινο στρατό του ξεκίνησαν την πορεία για την επιβολή του κομμουνισμού, της δημοκρατίας όπως την έβλεπαν αυτοί και όπως όλοι είδαν μετά πώς εξελίχθηκε.

Τίποτα δεν είναι και τυχαίο. Και η μεγάλη πορεία Οκτώβριο ξεκίνησε πριν από 90 χρόνια. Βέβαια χρειάστηκαν καμιά 15αριά χρόνια για να κυριαρχήσει ο κομμουνισμός, αλλά τότε δεν είχαν τον αδιαμεσολάβητο Κασσελάκη ούτε και τον ΣΥΡΙΖΑ.