Γενικά οι υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη είναι περίεργες περιπτώσεις. Άλλοτε δηλώνουν ότι τον στηρίζουν με ένθερμο τρόπο και άλλοτε παίρνουν αποστάσεις από αυτόν, δηλώνοντας ότι το παιδί δεν τραβάει. Και το πιο αστείο είναι ότι αλλάζουν γνώμες για τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σαν τα πουκάμισα. Κάπως έτσι και ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος αρχικά στήριξε με θέρμη τον Στέφανο Κασσελάκη, ορίστηκε υποψήφιος ευρωβουλευτής και αφού καθαιρέθηκε, μιλούσε με τα χειρότερα λόγια γι αυτόν. Έπειτα υποστήριξε ότι μίλησαν και τα βρήκαν ξανά και τώρα σε νέα του συνέντευξη παίρνει πάλι αποστάσεις.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής δήλωσε ότι στήριζε με μεγάλη ένταση τον Στέφανο Κασσελάκη από την αρχή, ωστόσο αυτός τον απέπεμψε με έναν άθλιο τρόπο από υποψήφιο ευρωβουλευτή, μπαίνοντας στην μακρά λίστα των προσώπων που εκφράζουν την πικρία τους για τη συμπεριφορά του έκπτωτου προέδρου: «Εγώ τον στήριξα ακόμα και μετά την αποπομπή μου που έγινε με αυτόν τον άθλιο τρόπο». Στην ίδια συνέντευξη στο Mega έριξε τα καρφιά του αναφέροντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης συμπεριφερόταν λες και αυτός γεννήθηκε σε σπίτι ενώ οι υπόλοιποι σε... καράβι: «Όμως όταν έβγαινε στα κανάλια και έλεγε είναι θέματα αρχών και αξιών, ότι δηλαδή εμείς γεννηθήκαμε σε καράβι κι αυτός σε σπίτι. Εκεί λοιπόν είπα κι εγώ, θες πόλεμο, πόλεμο θα έχεις».

Θα γινόταν πρωθυπουργός αν με άκουγε


Ο Δημήτρης Παπανώτας ισχυρίστηκε ότι όντως τα βρήκαν ξανά με τον Στέφανο Κασσελάκη, έπειτα από μια συνάντηση που είχαν, ωστόσο δεν φαίνεται και τόσο ενθουσιασμένος μαζί του πλέον: «Μέχρι που βρεθήκαμε, τα είπαμε και πάλι σαν καλός αριστερός στοιχήθηκα πίσω από την ηγεσία του κόμματος». Ο ίδιος υποστήριξε με πικρία ότι δεν άκουγε κανέναν, ούτε τον ίδιο, διότι αν τον άκουγε θα γινόταν... πρωθυπουργός. Ωστόσο αποκάλυψε και κάτι που το καταλαβαίνουν όλοι, εκτός από τους γραφικούς υποστηρικτές του Στέφανου: ότι το έχει με την επικοινωνία, αλλά όχι με την πολιτική. Ο ίδιος τόνισε: «Κάναμε κάποιες κουβέντες με τον Στέφανο. Κι αν με άκουγε θα ήταν ο επόμενος πρωθυπουργός. Γιατί το έχει το επικοινωνιακό. Την πολιτική δεν έχει».

Αν δεν το έχει με την πολιτική, ας μην παιδεύει αυτήν την ταλαιπωρημένη χώρα που βίωσε έναν αδιανόητο λαϊκισμό και τοξικότητα τα προηγούμενα χρόνια. Ας πάρει καμία κουτσομπολίστικη εκπομπή στην τηλεόραση, κάτι που σίγουρα του ταιριάζει περισσότερο. Ή ας γυρίσει πίσω στις ΗΠΑ, τις οποίες άφησε με τόσο πόνο και να επιστρέψει στο επάγγελμα του. Αλήθεια τι εργασία είπαμε ότι έκανε πίσω στις ΗΠΑ;