Ένα ακόμη μεγαλοπρεπές άδειασμα στον Αλέξη Τσίπρα επιφύλασσε ο Στέφανος Κασσελάκης καθιερώνοντας την «ώρα του προέδρου» στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «στο Κόκκινο», που αυτή τη φορά κράτησε 20 λεπτά λόγω… υποχρεώσεων.

Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε ότι ο ίδιος το 2015 δεν θα επέλεγε, με τίποτα, ως υπουργό Οικονομικών τον Γιάνη Βαρουφάκη, το asset δηλαδή του Αλέξη Τσίπρα, τον άνθρωπο που για τον πρώην πρόεδρο και πρώην πρωθυπουργό της χώρας ήταν αυτός που ανέλαβε να σώσει (από κοινού με τον ίδιο) τη χώρα.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Μίλησε και για τις πρόσφατες εθνικές εκλογές. Και τι είπε; Ότι το κόμμα στο οποίο ήταν τότε επικεφαλής ο Αλέξης Τσίπρας δεν είχε αξιόπιστο κυβερνητικό πρόγραμμα. Εμμέσως δηλαδή επιβεβαίωσε όλους όσοι έλεγαν πως ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα διεκδίκησαν την ψήφο των πολιτών μέσω της τοξικότητας και του λαϊκισμού.

Με την ίδια τακτική που κινείται δηλαδή σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης έχοντας δίπλα του τον Παύλο Πολάκη, τον «παραγωγικό» βουλευτή που έχει αναλάβει το ρόλο του συντονιστή στον ΣΥΡΙΖΑ και τον οποίο όπως ο προκάτοχός του, καλύπτει. Αρκεί ο Στέφανος Κασσελάκης να δεί τα βίντεο που αναρτήθηκαν, αρκεί να διαβάσει τα όσα ο ίδιος λέει στις συνεντεύξεις του (γραπτές και προφορικές) για να καταλάβει ότι κινείται χωρίς πρόγραμμα με όπλο την τοξικότητα και τον βούρκο…

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Κασσελάκης αδειάζει τον Αλέξη Τσίπρα. Ακόμη και η επίθεσή του στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για το μαξιλάρι των 37 δις. Ευρώ, επί της ουσίας τον πρώην πρόεδρο του κόμματος χτύπησε και μάλιστα καίρια, τόσο διότι το υπερασπίστηκε προεκλογικά όσο και λόγω ενός δεδομένου. Πως ο υπουργός Οικονομικών δεν αποφασίζει για τη οικονομία μόνος του, σίγουρα όχι χωρίς το πράσινο φως από τον εκάστοτε πρωθυπουργό.