Ήταν που ήταν... αλμυροί οι ισχυρισμοί περί «μονταζιέρας» για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, ήρθε και ο Κασσελάκης και τους έκανε... λύσσα. Τι ζήτησε ο... αστακοκαραβοκύρης πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Παραίτηση Μητσοτάκη και εκλογές με διεθνείς παρατηρητές. Προφανώς ο μέχρι -το καλοκαίρι του 2023- τουρίστας στην Ελλάδα Κασσελάκης νομίζει ή κάποιοι συμβουλάτορές του τον «ενημέρωσαν» ότι η χώρα μας είναι τριτοκοσμική ή κάτι σαν τη Ρωσία του... δημοκράτη και συντρόφου Πούτιν. Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει όταν βγαίνει και λέει αυτές τις μπούρδες που λέει.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να βρεθεί κάποιος μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ και να ενημερώσει τον «αδιαμεσολάβητο» ότι η Ελλάδα είναι ευρωπαϊκή χώρα, με ισχυρή δημοκρατία και ισχυρούς θεσμούς. Α, και κάτι ακόμη: στις εκλογές στο... Ελλάντα, σύντροφε Στέφανε, ψηφίζει ο κυρίαρχος λαός και με την ψήφο του επιλέγει ποιος θα τον κυβερνήσει. Όχι όπως ψηφίζουν σε κάτι καθεστώτα τύπου Πούτιν. Ο νοών νοείτω.
Κατά τα λοιπά, οι δηλώσεις ότι... μαθαίνει γρήγορα τον μάραναν τον εφοπλιστή με τα αστακοκάραβα. Μετεξεταστέος, στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Διαβάστε περισσότερα για