Ξέφυγε ο Στέφανος Κασσελάκης και με αφορμή ένα δημοσίευμα ζητά... παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Μάλιστα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με ρητορική Πολάκη, δεν σταματά εκεί καθώς ζητά να διεξαχθούν εκλογές με διεθνείς παρατηρητές, κάτι δηλαδή που συμβαίνει σε τριτοκοσμικές χώρες που δεν έχουν δημοκρατία! 

Στο μήνυμα του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος είναι εξοδούχος μετά από.. 8 ημέρες θητείας, καλεί τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί «ήρεμα και με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, όπως αρμόζει σε δημοκρατικά εκλεγμένους ηγέτες και όχι σε μονάρχες, ώστε η χώρα να οδηγηθεί συντεταγμένα σε δημοκρατικές εκλογές». Επιπλέον, ζητά την παρουσία, διεθνών παρατηρητών, διότι, όπως υποστηρίζει, «ένας πρωθυπουργός που υπό την ηγεσία του μοντάρονται στοιχεία εγκλήματος, παρακολουθούνται πολιτικοί και στρατιωτικοί από ΕΥΠ - Predator και διοχετεύονται απόρρητα προσωπικά δεδομένα με σκοπό την εκλογική εργαλειοποίηση, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ χωρίς αμφιβολία».

Επιπλέον ο Στέφανος Κασσελάκης εξηγεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης, δημιουργώντας μια ανίερη συμμαχία με την αντιπολίτευση, με την ελπίδα ότι θα προσκομίσει πολιτικά οφέλη πριν τις ευρωεκλογές και μάλιστα πάνω σε μια τραγωδία. Νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του εξέφραζε το θυμό του επειδή είδε... ομοφοβικά ομοιώματα στα καρναβάλια, κάλεσε να μην τον ειρωνεύονται για τις άδειες που παίρνει από τον στρατό και υποστήριξε ότι γίνεται στόχος με fake news.

Ταυτόχρονα σε ανάρτησή της η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, δηλώνει ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα στηρίξει την πρόταση του ΠΑΣΟΚ: «Αυτονόητο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα κάνει ο,τι είναι δυνατόν για να απαλλαγεί η χώρα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ζητάμε εκλογές.Αυτονόητο ότι θα υποστηρίξουμε πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή για το καλό της κοινωνίας και της χώρας», σημειώνει.

Ακολουθούν οι ανάρτησεις του Στεφάνου Κασσελάκη και της Βούλας Κεχαγιά: