Δεν ισχύει τίποτα, ούτε για τα περί αλλοίωσης συνομιλιών, ούτε για το μπάζωμα στα Τέμπη επισήμανε η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, για να υπογραμμίσει ότι «στεκόμαστε με απολυτό σεβασμό απέναντι στις οικογένειες».

Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για αλλοιωμένες συνομιλίες στο δυστύχημα των Τεμπών είπε πως «από 2/3/23 βγήκε σε πολλά σάιτ ακόμα και στο κρατικό κανάλι ότι δεν ίσχυαν ακριβώς οι συνομιλίες. Και όλοι έχουμε συμφωνήσει σε αυτό ότι όλα τα στοιχεία έχουν πάει ακέραια προς την ελληνική δικαιοσύνη».

Για τα περί οικονομικών συμφερόντων που μπορεί να κρύβονται, όπως είπε ο Παάυλος Μαρινάκης, Μαρία Συρεγγγέλα ανέφερε πως υπήρξε προβληματισμός ότι βγήκε τώρα το δημοσίευμα. «Μας προβληματίζει ότι κάτι άλλο κρύβεται από πίσω» είπε χαρακτηριστικά.

Για την πρόταση δυσπιστίας του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, είπε πως είναι καλοδεχούμενη υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει ανησυχία στην κυβέρνηση για το γεγονός ότι συντάσσονται όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Τέλος, όσον αφορά τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη να γίνουν εκλογές με ξένους παρατηρητές η κυρία Συρεγγέλα είπε ότι « προσβάλλει τον ίδιο τον ελληνικό λαό και τη βούλησή του το γεγονός ότι μπορεί να έχουν γίνει κάποια θέματα όσον αφορά την εκλογική διαδικασία».