Σε αυτή τη δήλωση προχώρησε ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BestTV, στην οποία αποκάλυψε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θεωρούσε πως οι Ευρωεκλογές διεξάγονται σε δυο γύρους! Για να είμαστε δίκαιοι με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο άνθρωπος έζησε τις διπλές εθνικές εκλογές, τον πρώτο και δεύτερο γύρο στην εκλογή ανάδειξης αρχηγού για τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τις αυτοδιοικητικές εκλογές, οι οποίες έχουν πράγματι δυο γύρους. Μπερδεύτηκε ο άνθρωπος, είναι και λογικό δηλαδή.

Για να μπορέσει να καταλάβει ότι οι εθνικές εκλογές, καθώς και οι ευρωεκλογές ότι έχουν μόνο έναν γύρο, θα έπρεπε να τον είχαν ενημερώσει στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί οι εθνικές εκλογές είχαν δυο γύρους, καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε «ουρανοκατέβατος» από τις ΗΠΑ λίγους μήνες πριν από τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών του 2023. Πώς να ξέρει ο δόλιος, ότι οι διπλές εθνικές εκλογές, οφείλονται στην άθλια μεθόδευση του ΣΥΡΙΖΑ -η οποία ειρήσθω εν παρόδω, είναι ΠΑΣΟΚικής εμπνεύσεως- με την αλλαγή του εκλογικού νόμου στις 22/7/2016, στην οποία καταργήθηκε το μπόνους των 50 εδρών και θεσπίστηκε η απλή αναλογική; Θα έπρεπε επίσης να του εξηγήσουν, ότι εφόσον τότε δεν μάζεψε 200 ψήφους στη βουλή η συγκεκριμένη αλλαγή, δεν γινόταν να ισχύσει στις εκλογές του 2019, αλλά στις εκλογές του 2023, καθώς το σύνταγμα έχει προβλέψει για τυχόν τέτοιου είδους «πειρατικές» συμπεριφορές. Είναι άδικο να του χρεώνει κανείς, ότι δεν ξέρει τι γινόταν στην Ελλάδα το 2016 -δηλαδή 7 χρόνια πριν-, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης τότε, ήταν ένας άλλος άνθρωπος, που εκθείαζε μάλιστα τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Το φταίξιμο είναι αποκλειστικά του ΣΥΡΙΖΑ, διότι ενώ γνωρίζουν το ιδιαίτερο της περιπτώσεως, ότι δηλαδή αποφάσισε έτσι ξαφνικά να έρθει από τις ΗΠΑ και να γίνει πολιτικός, δεν φρόντισαν να τον προστατέψουν.

Η δήλωση του Στέλιου Κούλογλου

«Όσο για τον κύριο Κασσελάκη, θεωρώ ότι ο κύριος Κασσελάκης δεν μπορεί να διεκδικήσει αυτή τη θέση. Γιατί δεν γνωρίζει απλώς ούτε την πολιτική, ούτε τα πολιτικά πράγματα στην Ελλάδα. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: όταν είχε έρθει εδώ -στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δηλαδή, απ' όπου σας μιλάω τώρα-, του είπαν κάποιοι συνομιλητές του, να μην κάνει υπερβολικές προβλέψεις, ότι θα κερδίσει τον Μητσοτάκη στις Ευρωεκλογές, γιατί είναι μάλλον εξωπραγματικές αυτές οι προβλέψεις. Ο ίδιος είπε "ναι, εντάξει, το ξέρω. Στον πρώτο γύρο έτσι θα είναι, αλλά στον δεύτερο μπορεί να κερδίσω". Πίστευε ότι οι Ευρωεκλογές διεξάγονται σε δυο γύρους, επειδή αυτό είχε μάθει από τις εκλογές που ήταν -μετά τις τελευταίες δηλαδή, τις βουλευτικές- μετά από τις οποίες, τον έφεραν στην εξουσία».

Δείτε το επίμαχο βίντεο