«Κοντή μνήμη», αποδεικνύεται πως έχει ο Στέφανος Κασσελάκης, αφού ξέχασε πως ο πρόεδρος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, που ο ίδιος διόρισε σε αυτή την θέση, «τον πούλησε» κατά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τον στήριξε, σχολιάζοντας την στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποχωρήσει κατά την ομιλία του. 

Ο κ. Κασσελάκης, προσπάθησε να προσάψει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αστήριχτες κατηγορίες για το Τέμπη και τις υποκλοπές, υποστηρίζοντας πως θα έπρεπε να αποχωρούν, όταν ο ίδιος μιλάει και με την λεπτομέρεια πως δεν υπάρχει κάποια απόφαση δικαστηρίου για όλα όσα ο ίδιος του καταλογίζει. Αντίθετα, για τον επικεφαλής της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, που ο επέλεξε ο κ. Κασσελάκης, υπάρχει ομόφωνη καταδικαστική απόφαση με 13-0 και βρίσκεται εκτός φυλακής με αναστολή.

Ήταν μια παιδαριώδης επιλογή του Κ. Μητσοτάκη να φύγει από την αίθουσα την ώρα που μιλούσε ο Νίκος Παππάς. Είναι αντιθεσμικό και αλαζονικό αυτό που έκανε. Επίσης είναι υποκριτικό, ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι το έκανε για να «προστατεύσει» το πολίτευμα, να έχει καταδικαστεί από το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για τις ελλείψεις στο κράτος δικαίου, για την έρευνα στα Τέμπη που δεν γίνεται, για το ναυάγιο της Πύλου και φυσικά για τις σπατάλες στα ψηφιακά έργα 2.5 δισ. που ερευνά η ευρωπαϊκή εισαγγελία.

Αν ακολουθούσαμε το μοτίβο του Κ. Μητσοτάκη, τότε λόγω της εμπλοκής του στα Τέμπη και τις υποκλοπές, κάθε φορά που θα μιλούσε ο ίδιος, θα έπρεπε όλοι οι βουλευτές να βγαίνουν από την αίθουσα.

Δείτε την ανάρτηση