Τα όπλα τους έχουν πάρει οι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και πέρα από τις περιοδείες, δεν χορταίνουν να ρίχνουν καρφιά μεταξύ τους. Κάπως έτσι και ο Σωκράτης Φάμελλος, ο οποίος βρέθηκε στην Ηλεία και επέλεξε μεταξύ άλλων να επιτεθεί στον Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, μιλώντας σε πολίτες σε κεντρικό καφέ στην πλατεία Αυγερινού, στο πλαίσιο της χθεσινής επίσκεψης του στον Πύργο, παραδέχθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον δεν έχει καμία αξιοπιστία ενώ έριξε τα βέλη του για την προεδρία Κασσελάκη. Σύμφωνα με τον ίδιο, το κόμμα δεν είχε σοβαρότητα και επάρκεια και αυτό πρέπει να αλλάξει και είναι ένας από τους λόγους που θέτει υποψηφιότητα. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «για να το πετύχουμε αυτό πρέπει πρώτα απ' όλα να αποκτήσει ο ΣΥΡΙΖΑ σοβαρότητα. Και πρέπει να απολογηθούμε γιατί το τελευταίο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σοβαρότητα, επάρκεια, ενιαίο λόγο και αξιοπιστία. Αυτή η πορεία πρέπει να σταματήσει».

Ονειρεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ... κυβέρνηση 


Φυσικά δεν σταμάτησε στις κατηγορίες κατά του Στέφανου Κασσελάκη. Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να γίνει ο πυλώνας μιας προοδευτικής κυβέρνησης, κλείνοντας το μάτι σε μελλοντικές συνεργασίες στην κεντροαριστερά. Ο ίδιος τόνισε ότι «εμείς θέλουμε να αποτελέσουμε και τον πυλώνα μιας δίκαιης και σοβαρής κυβέρνησης». 

Κατά την επίσκεψη του στην πόλη μετέβη στο Δημοτικό Μέγαρο Πύργου όπου, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, συζήτησε «το κρίσιμο θέμα της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης των δήμων, που δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση των δημοτών, όπως επίσης και το πρόβλημα της υπερχρέωσης των ΔΕΥΑ από το ενεργειακό κόστος και το σχέδιο συνένωσης και ιδιωτικοποίησης τους από την κυβέρνηση. Επίσης, έγινε συζήτηση για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, για το μεγάλο πρόβλημα του κλεισίματος πανεπιστημιακών τμημάτων στην πόλη του Πύργου, για την υποστελέχωση του νοσοκομείου της πόλης και για το σοβαρότατο θέμα της μείωσης του πληθυσμού και της ερήμωσης της υπαίθρου στους ημιορεινούς και ορεινούς οικισμούς της περιοχής». Στη συνάντηση συμμετείχαν ο δήμαρχος Στάθης Καννής και οι αντιδήμαρχοι Νώντας Κυριαζής, Αλέκος Γαλανόπουλος, Βασίλης Παναγόπουλος, Δημήτρης Τζουανόπουλος και Βασίλης Φάμελλος.