Τη στήριξή τους στον Γιώργο Πατούλη εκφράζουν οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Νέας Αρχής για την Αττική, μετά από σχετική σύσκεψη που συγκάλεσε χθες ο ίδιος.

Παράλληλα, ζητούν άμεσα, και πριν από οποιαδήποτε ανακοίνωση, συνάντηση με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για το θέμα της στήριξης της Νέας Δημοκρατίας προς τον νυν Περιφερειάρχη στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία 24ωρα και μετά τον σάλο που προέκυψε από τον χορό του Γιώργου Πατούλη σε εκδήλωση εν μέσω φωτιών και θρήνους για την απώλεια των δύο αξιωματικών στην Κάρυστο, υπήρξαν διεργασίες σε σχέση με την υποψηφιότητα που θα στηρίξει η Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες εκλογές, με τον Νίκο Χαρδαλιά να αναμένεται να λάβει το σχετικό χρίσμα.

Χθες, μάλιστα, προηγήθηκε, συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο, στη διάρκεια της οποίας ο Νίκος Χαρδαλιάς ενημερώθηκε για την επιθυμία του Κυριάκου Μητσοτάκη να ηγηθεί του ψηφοδελτίου τκόμματος στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας.

Ο δε Γιώργος Πατούλης ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για την ενέργειά του.