Τη στήριξή του στον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά εξέφρασε ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Νότιο Τομέα Αθηνών Τάκης Θεοδωρικάκος με μία ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Αρχικά, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Με τον Νίκο Χαρδαλιά με συνδέει μια ισχυρή διαχρονική σχέση. Στην αυτοδιοίκηση, μέσα από τη συνεργασία μας τα χρόνια που ήταν δήμαρχος Βύρωνα, στη μεγάλη μας παράταξη τη Νέα Δημοκρατία τα χρόνια της αντιπολίτευσης και στην κυβέρνηση μέσα από διάφορες ιδιότητες στη μάχη ενάντια στην πανδημία και στο σύνθετο έργο της πολιτικής προστασίας».

Στο τέλος, ο κ. Θεοδωρικάκος, ευχόμενος στον κ. Χαρδαλιά καλή επιτυχία, επεσήμανε: «Είμαστε μαζί του στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής. Καλή Επιτυχία». Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Χαρδαλιάς θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με τη στήριξη της ΝΔ, κατόπιν απόφασης του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, και καθώς ο Γιώργος Πατούλης δεν θα είναι υποψήφιος, τελικά, για την Περιφέρεια Αττικής.