H Νέα Δημοκρατία είναι ο μόνος πολιτικός οργανισμός που κρατήθηκε όρθιος σε ολόκληρο τον μισό αιώνα της ζωής του και αναδείχθηκε η μόνη υπεύθυνη δύναμη που συνεχίζει να καθοδηγεί το μέλλον της χώρας, επισημαίνει ο β' αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, σε δήλωση του στο «Μανιφέστο» για τα 50 χρόνια της παράταξης.

«Η επέτειος των 50 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας συμπίπτει με τη συμπλήρωση 50 ετών για την Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία. Τα δύο γεγονότα δεν είναι αποκομμένα. Η Νέα Δημοκρατία υπήρξε η παράταξη, η οποία, ακλόνητη και χωρίς παρεκκλίσεις από τις ιδεολογικές της αρχές, συνέβαλε στη διαμόρφωση της σύγχρονης Ελλάδας. Εκλέγομαι στο Κιλκίς, σε μια περιοχή όπου διαχρονικά η Νέα Δημοκρατία κατέγραφε σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ένα από τα υψηλότερά ποσοστά της σε πανελλαδικό επίπεδο. 

Νιώθω βαθιά τιμή που εκπροσωπώ τους συμπατριώτες μου στο Κοινοβούλιο ως μέλος μιας πολιτικής δύναμης που συνέβαλε καθοριστικά στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας μας και στην πρόοδο της κοινωνίας μας, που ήταν εκεί, στη σωστή πλευρά σε κάθε μεγάλη πρόκληση για την πατρίδα. Είναι το κόμμα που στάθηκε πάντα δίπλα στους πολίτες, στους εργαζόμενους, στους αγρότες, στους επαγγελματίες, στους νέους και στις γυναίκες της πατρίδας μας. Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή μέχρι σήμερα υπερβήκαμε κρίσεις, οδηγήσαμε την Ελλάδα σε περιόδους οικονομικής ανάκαμψης και προωθήσαμε σημαντικές μεταρρυθμίσεις. Κάναμε και λάθη, τα αναγνωρίσαμε και τα διορθώσαμε. 

Η Νέα Δημοκρατία, ο μόνος πολιτικός οργανισμός που κρατήθηκε όρθιος και στα 50 χρόνιας ζωής του, ως η μόνη υπεύθυνη πολιτική δύναμη, συνεχίζει να καθοδηγεί το μέλλον της χώρας μας» σημειώνει ο Γιώργος Γεωργαντάς.