Τρώμε άγριο δούλεμα από Εκείνον που ευαγγελίζεται το νέο, τον κ. Κασσελάκη! Εδώ ο κόσμος χάνεται, πόλεμος στην πόρτα μας - εκλογές, και εκείνος πήρε τον καλό του να πάει να παντρευτεί στις ΗΠΑ.

Γράφει ο Γιάννης Τασσιόπουλος*

Ποιος άλλος πολιτικός θα το είχε κάνει αυτό σε μια τέτοια περίοδο και δεν θα τον κρέμαγαν στα μανταλάκια; Απορώ!

Γιατί τέτοια ανοχή από όλους όσοι έχουν δημόσιο λόγο; Ιδιαίτερα από τους συντρόφους του, οι οποίοι πρώτοι από όλους πρέπει να τοποθετηθούν, αφού η προκλητική αυτή συμπεριφορά απέναντι στη λογική και στην ευθύνη απορρέει από τη θέση του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να μην παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι στην προσωπική του ζωή, αναφέρομαι στη συμπεριφορά του που πρέπει να αποτελεί παράδειγμα και όχι επίδειξη εγωισμού, πλουτισμού και καλοπέρασης.

Ο κ. Κασσελάκης με όσα κάνει δείχνει να πιστεύει ότι η προσωπική του ζωή προηγείται από όλα τα υπόλοιπα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει δεκτό ούτε από ιδιώτη, πόσω μάλλον από πολιτικό αρχηγό, εκτός αν ο κύριος Κασσελάκης και κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι όταν είσαι ή δηλώνεις αριστερός, μπορεί να κινείσαι και να συμπεριφέρεσαι εκτός ορίων, έχεις το δικαίωμα να μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν!

*Δημοσιογράφος