Στο «Κεφαλονίτικο Σπίτι» στην Αστόρια, σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε χθες ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, για να πληροφορήσει τον κόσμο σχετικά με το όραμά του για ένα -και πάλι- 1981.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, στην ομιλία του στους ομογενείς, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στον Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας ότι «στην Ελλάδα έχει έρθει η ώρα να κάνουμε πάλι 1981, να χτίσουμε κοινωνικό κράτος από την αρχή».

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίστηκε ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των μελών συμφωνεί με τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε στην πατρίδα μας».  Εκτίμησε δε πως οι διαφωνίες στο εσωτερικό του κόμματος έχουν να κάνουν με το προφίλ του και όχι με τις προτάσεις του. «Όσοι διαφωνούν επιφανειακά με το προσωπικό προφίλ μου δεν διαφωνούν στη συντριπτική πλειοψηφία των προτάσεών μου για τη χώρα. Άρα το θέμα είναι για μερικούς ανθρώπους προσωπικό και όχι πολιτικό, εντάξει σεβαστό», είπε.

Αυτός, βέβαια, δήλωσε υπεράνω και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί τον κόσμο. «Εγώ θα συνεχίσω να υπηρετώ τον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει αλλαγές στη χώρα και εσωκομματικά», είπε συγκεκριμένα.