Παντρεύονται σήμερα, στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ.

 Μάλιστα το ευτυχές γεγονός το ανακοίνωσε χθες ο ίδιος ο Κασσελάκης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας, ενώ εξήγησε πως για αυτόν τον λόγο δεν μπορούσε να είναι παρών σε αυτήν. Ο κ. Κασσελάκης δέχθηκε ευχές από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

Βέβαια, αξίζει να αναφερθεί πως το καθοδηγητικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίαζε για πρώτη φορά από τότε που εξελέγη ο Στέφανος Κασσελάκης πρόεδρος και μάλιστα σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για την ίδια την ύπαρξη του ΣΥΡΙΖΑ, με το κλίμα να είναι σχεδόν εμφυλιοπολεμικό στο εσωτερικό του κόμματος. Σε ένα τέτοιο κλίμα, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε στη συνεδρίαση μέσω zoom.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης λείπει στις ΗΠΑ ήδη από τον β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η απουσία του κ. Κασσελάκη για το ιδιωτικό του ταξίδι στη Νέα Υόρκη την ημέρα των εκλογών, σχολιάστηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Δημήτρης Βίτσας, ο οποίος δήλωσε ότι αγνοεί τον λόγο που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στις ΗΠΑ.

Το ταξίδι σχολιάστηκε και από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον Νίκο Χατζηνικολάου. «Δεν μπορεί να μην σχολιάσω το εντυπωσιακό γεγονός ότι αποφάσισε να αναχωρήσει για τις Ηνωμένες Πολιτείες για προσωπική του υπόθεση την ημέρα των αυτοδιοικητικών εκλογών».