Αν στέκει, τότε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλο πρόβλημα, σχολίασε ο πρώην βουλευτής του κόμματος, Γιώργος Κυρίτσης, αναφορικά με το δημοσίευμα της «ΕφΣυν», με τίτλο «Ο Στέφανος Κασσελάκης με τα δικά του λόγια», στο οποίο παρατίθενται συγκεκριμένα άρθρα του νέου προέδρου όσο αυτός αρθρογραφούσε στον «Εθνικό Κήρυκα» με θέσεις υπέρ των απολύσεων, μειώσεων μισθών και ίδρυσης διωτικών πανεπιστημίων.

«Σήμερα η "ΕφΣυν" έχει ένα δισέλιδο για το τι υποτίθεται ότι έγραφε ο Στ. Κασσελάκης στις ΗΠΑ. Αν το δημοσίευμα δεν στέκει η ΕφΣυν έχει τεράστιο πρόβλημα ως εφημερίδα που την διαβάζουν συριζαίοι. Αν το δημοσίευμα στέκει, τίποτε, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τεράστιο πρόβλημα με τον πρόεδρο που εξέλεξε», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κυρίτσης, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Πάντως, ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ομογενειακό ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS FM, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΝΤ1, είπε ότι... «δεν θυμάμαι ποιος ήμουν 24 ετών» και κατά συνέπεια δεν θυμάται και τα άρθρα της νιότης του.