Υπ. Τουρισμού: «στα σκαριά» ψηφιακός χάρτης για τον γαστρονομικό τουρισμό στην Ελλάδα 19.2.2024 #ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ #ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ #ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ #ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ
Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ συνέδρια για τον γαστρονομικό και ορεινό τουρισμό 9.12.2022 #ΕΟΤ #ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ #ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Κικίλιας : Ο οδηγός Μισελέν θα προβάλει παγκοσμίως την μοναδική ελληνική γαστρονομία 25/09/2022 25.9.2022 #ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Η Ελλάδα της γευσιγνωσίας – Αποκτά τη σφραγίδα του οδηγού Michelin 22.9.2022 #ΕΛΛΑΔΑ #ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ #ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Επτά συνταγές, της Μακεδονικής κουζίνας, για το «Macedonian Gourmet» 5.6.2022 #ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ #ΣΥΝΤΑΓΕΣ #ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Επιστρέφει στα Χανιά το φεστιβάλ για την κρητική γη και τα προϊόντα 4.6.2022 #ΧΑΝΙΑ #ΦΕΣΤΙΒΑΛ #ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Γκουτέρες για την Παγκόσμια Ημέρα Τροφίμων: «Να κάνουμε πιο υγιείς επιλογές για τον εαυτό μας και τον πλανήτη» 16.10.2021 #ΑΝΤΟΝΙΟ ΓΚΟΥΤΕΡΕΣ #ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Γάλλοι παραγγέλνουν κρασί από την πρώτη υποθαλάσσια κάβα της Χαλκιδικής 19.9.2021 #ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ #ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Από το Παρίσι στην Ελλάδα: Οινο-γαστρονομικό ταξίδι με Σαμιώτικα και Κρητικά κρασιά και γραβιέρα Νάξου 18.9.2021 #ΠΑΡΙΣΙ #ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Food Experience 2021: Η πατάτα πρωταγωνίστρια στη γαστρονομική παλέτα της Νάξου 12.9.2021 #ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ