Έξαλλος μαθαίνουμε είναι ο Στέφανος Κασσελάκης με τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος; Οι… αδιαμεσολάβητες, ανά την Ελλάδα, περιοδείες του ενόψει ευρωεκλογών και οι πολίτες που… αυθόρμητα πηγαίνουν να τον συναντήσουν και να του μιλήσουν, να τον αγκαλιάσουν και να βγάλουν σέλφι.

Μπορεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει πως πλέον φτιάχνει ένα νέο κόμμα, ότι χτίζει ένα κίνημα, εν τούτοις στις αδιαμεσολάβητες βόλτες του υπάρχει ένα πρόβλημα. Δεν μαζεύεται κόσμος, δηλαδή δεν πηγαίνουν κομματικά στελέχη να κάνουν μπούγιο για να φανεί και στην εικόνα ότι είναι… λαοπρόβλητος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε πολλές από τις βόλτες του δεν πηγαίνουν καν τα οργανωμένα στελέχη. Οι δε υπεύθυνοι των περιφερειών στις οποίες βρίσκεται δεν ασχολούνται με τον ινφλουένσερ πρόεδρό τους, που άλλωστε δηλώνει καθημερινά σχεδόν ότι δεν τους έχει ανάγκη.

Αποτέλεσμα; Συγκεντρώνονται ελάχιστα άτομα, και ο Στέφανος της Ελλάδας ενοχλείται. Ενοχλείται, λένε, πάρα πολύ αφού το απολιτίκ κοινό του το πολύ πολύ να βγάλει καμιά σέλφι για να έχει να κάνει αναρτήσεις στα δικά του σόσιαλ μίντια. Υπάρχουν μάλιστα περιπτώσεις κατά τις οποίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκει κοινό για να κάνει… δηλώσεις.