Ο ΣΥΡΙΖΑ για ακόμα μία φορά δείχνει εγκλωβισμένος στα ιδεοληπτικά του πλαίσια, ανίκανος για αυτοκριτική με αφορμή την Συμφωνία των Πρεσπών, συνεχίζει να ρίχνει τα βέλη του στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσότακη.

Οι νέες επιθέσεις προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη έχουν ως στόχο να καλύψουν τα λάθη τους στη Συμφωνία των Πρεσπών και την πολιτική τους ανεπάρκεια.

Συγκεκριμένα, παντώντας στις δηλώσεις του πρωθυπουργού, υποστηρίζει: «Τώρα εμφανίζει εαυτόν εκ των υστέρων ‘δικαιωμένο', λέει ότι έβλεπε την άνοδο του εθνικισμού στη γειτονική χώρα - ας του θυμίσουμε ότι η ΝΔ με το VMRO είναι αδελφά κόμματα, καθώς συμμετέχουν και τα δύο στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα-, και τολμάει να κουνάει το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Του επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς περί ανιστόρητων και του θυμίζουμε ότι η Ιστορία έχει αποδείξει πως οι εθνικιστικές κορώνες μόνο κακές υπηρεσίες προσφέρουν».

Οι ειρωνίες

Κλείνοντας κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι «εγκλωβισμένος στην ίδια του την μικροκομματική τακτική, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητάει τώρα και τα ρέστα. Γιατί δεν στέλνει μια επιστολή με αυτά τα επιχειρήματα και στην κ. Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν;».