Όχι μόνο συναντήθηκε μαζί του αλλά έσπευσε να τον πάρει αγκαλιά αποδεικνύοντας στην πράξη την παντελή του άγνοια για την εγχώρια πολιτική σκηνή. Ο λόγος για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον «είναι καλός αυτός» Παναγιώτη Ψωμιάδη! 

Ίσως να πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα που θέλει να καλέσει σε συμπόρευση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όμως μήπως οι συνεργάτες του θα έπρεπε να τον έχουν προφυλάξει; Ξέρει βέβαια αυτός όπως είπε. Εκτός και αν εννοούσε ότι ήταν το ευχαριστώ στον ξαφνικό έρωτα του υπερβατικού Ζορό με τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος «φέρνει κάτι καινούργιο. Φέρνει μία δυναμική. Είναι μοντέρνος. Είναι λαμπερός. Εκπέμπει μία αύρα» όπως έχει δηλώσει κατά το παρελθόν. 

«Τον ξέρω αυτόν, είναι καλός» δήλωσε με βεβαιότητα ο Στέφανος Κασσελάκης έχοντας αγκαλιά τον άνθρωπο που έχουν απορρίψει οι προοδευτικές δυνάμεις της Θεσσαλονίκης και έγραψε ιστορία στην πόλη ανοίγοντας λογαριασμό και με τη Δικαιοσύνη: προσωποποίηση της ρουσφετολογικής διοίκησης, απευθείας αναθέσεις από ευρωπαϊκά κονδύλια, ομοφοβικός και η λίστα είναι μακριά. Ηταν και εκείνος που σύμφωνα με την κατάθεση του πρώην δήμαρχου Γιάννη Μπουτάρη, τον αποκάλεσε «πολιτικό τραβέλι» και με νεύμα του στο πλήθος, που ήταν συγκεντρωμένο στον Λευκό Πύργο, έδωσε ουσιαστικά το έναυσμα για να του επιτεθούν τραυματίζοντάς τον σοβαρά.

Αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης τον πήρε αγκαλιά, γιατί... ξέρει αυτός!