Δάκρυα κύλησαν από τα μάτια του Αλέξη Τσίπρα την ώρα που ολοκλήρωνε την ομιλία του στο Σύνταγμα το βράδυ της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου και ανοίξουν οι κάλπες της 25ης Ιουνίου. Σε βίντεο που κυκλοφορούν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται να δακρύζει, καθώς κάνει «ανκόρ» και επιστρέφει στη σκηνή από την οποία εκφώνησε την τελευταία προεκλογική του ομιλία στην Αθήνα για να χαιρετήσει τους οπαδούς του κόμματος που συγκεντρώθηκαν χθες στην πλατεία Συντάγματος.

«Σήμερα είναι μία από τις πιο σημαντικές στιγμές και τη Δευτέρα θα είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές, καθώς θα έχουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα», ισχυρίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε: «ΣΥΡΙΖΑ, ώριμο τέκνο της κοινωνικής ανάγκης. Πάμε μαζί μέχρι τη νίκη», υποστήριξε χαρακτηριστικά, και τότε πάτησε τα κλάμματα.

Δεν έχει ωστόσο διευκρινιστεί ακόμη εάν τα δάκρυα του Αλέξη ήταν συγκίνησης ή προαίσθησης για το τι έρχεται την Κυριακή των εκλογών ή ακόμα χειρότερα τι θα ακολουθήσει στα ενδότερα της Κουμουνδούρου από Δευτέρα, μένει να το δείξει η ιστορία.