Επιτέλους: η Αστυνομία, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνέλαβε το βράδυ του Σαββάτου στα Γιάννενα γυναίκα κατηγορούμενη για διασπορά fake news.

Το χυδαίο troll έπεσε στα δίχτυα της Αστυνομίας, κατόπιν έρευνας της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, διότι η κατηγορούμενη είχε αναρτήσει βίντεο σε λογαριασμό της που διατηρεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (TikTok), στο οποίο ισχυριζόταν ότι δήθεν υπάρχουν 100 νεκροί στο χωριό Βλοχό Καρδίτσας, το οποίο χτύπησε ανελέητα η κακοκαιρία «Daniel».

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για τα περαιτέρω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το troll από τα Γιάννενα που προχώρησε σ’ αυτήν την αθλιότητα, αφού έκανε τη βρομοδουλειά του, στη συνέχεια κατέβασε το επίμαχο βίντεο, όμως είχε ήδη εντοπιστεί από τις Αρχές.

Συμπέρασμα: μακάρι οι Αρχές να συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους και να εφαρμόζουν τους νόμους της ελληνικής πολιτείας. Αστυνομία και Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν έχουν παρά να κάνουν μια βόλτα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης –κυρίως στο Twitter– και σε κάποια ρυπαρά έντυπα, για να διαπιστώσουν δεκάδες χυδαία fake news που διακινούν ακόμη και πολιτικά πρόσωπα. Εύγε, λοιπόν, στις Αρχές για τη σύλληψη της γυναίκας-troll από τα Γιάννενα, αλλά θα περιμένουμε να δούμε –δεν είμαστε και πολύ αισιόδοξοι– αν ο νόμος εφαρμοστεί και σε άλλες κραυγαλέες περιπτώσεις που είτε αφορούν διασπορά fake news, είτε εν ψυχρώ δολοφονίες χαρακτήρων...