«Η Νέα Δημοκρατία είναι και θα παραμείνει ο φάρος της πολιτικής σταθερότητας, της ευημερίας και της προόδου για όλους τους Ελληνες», σημειώνει στο «Μανιφέστο» για τα 50 χρόνια της παράταξης ο Χρήστος Καπετάνος, βουλευτής Λάρισας.

Χαρακτηριστικά στη δήλωσή του αναφέρει:

«Με αίσθημα υπερηφάνειας και βαθιάς συγκίνησης τιμούμε φέτος τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος που έφερε την Ελλάδα στη σύγχρονη ευρωπαϊκή εποχή.

Ηταν ο αείμνηστος Κωνσταντίνος Καραμανλής που οραματίστηκε και θεμελίωσε ένα κόμμα πατριωτικό, φιλελεύθερο και δημοκρατικό, που από την πρώτη ημέρα μέχρι και σήμερα βρίσκεται στην πρωτοπορία των εξελίξεων, υπηρετώντας το εθνικό συμφέρον με σταθερότητα και ήθος.

Είναι η παράταξη εκείνη που οδήγησε τη χώρα μας στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας και στην εδραίωση της θέσης της στην Ευρώπη.

Σήμερα, υπό την ηγεσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεχίζουμε την πορεία αυτή κοιτώντας στα μάτια τις προκλήσεις του παρόντος και οικοδομώντας με όραμα το μέλλον.

Η Νέα Δημοκρατία είναι και θα παραμείνει ο φάρος της πολιτικής σταθερότητας, της ευημερίας και της προόδου για όλους τους Ελληνες.

Είμαι βαθιά περήφανος που ανήκω σε αυτή την παράταξη και που έχω την ευκαιρία να υπηρετώ τις αξίες και τα ιδανικά της για τον νομό Λάρισας που εκλέγομαι, αλλά και για την πατρίδα μου ευρύτερα».