«Προχωράμε στο μέλλον για μια Ελλάδα ακόμα καλύτερη και πιο έτοιμη να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες προσκλήσεις», τονίζει η βουλευτής Δωδεκανήσων, Μίκα Ιατρίδη, σε δήλωσή της στο «Μανιφέστο» για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

Η Μίκα Ιατρίδη τονίζει συγκεκριμένα:

«Είμαστε η παράταξη των μεγάλων και ιστορικών επιλογών, η παράταξη που είναι πάντα δίπλα στην κοινωνία.Είμαστε η παράταξη που θεμελίωσε τη σύγχρονη ελληνική δημοκρατία. Είμαστε η παράταξη εκατομμυρίων ανθρώπων που αποτέλεσαν και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικογένειας, την ψυχή της παράδοσής μας, τη θεματοφυλακή των εθίμων και των αξιών μας. Είμαστε η παράταξη που σε κάθε κρίσιμη στιγμή της μεταπολιτευτικής περιόδου ήταν πάντα στη σωστή πλευρά της ιστορίας.

Πενήντα χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, πιστοί στις αρχές της παράταξης, όπως αυτές διατυπώθηκαν από τον αείμνηστο εθνάρχη, Κωνσταντίνο Καραμανλή, συνεχίζουμε με τον πρόεδρό μας και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και προχωράμε στο μέλλον για μια Ελλάδα ακόμα καλύτερη και πιο έτοιμη να αντιμετωπίσει τις σύγχρονες προσκλήσεις.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν και δουλεύουμε εντατικά για να τις ξεπεράσουμε. Προχωράμε και, ταυτόχρονα, περιδιαβάζοντας τη Ρηγίλλης, αποδίδουμε την πρέπουσα τιμή και δεν ξεχνάμε όσες και όσους εργάστηκαν σκληρά και έβαλαν τα θεμέλια για ένα σταθερό, δημοκρατικό πολίτευμα που οδήγησε τη χώρα και τους πολίτες της μπροστά!»